Στον Εισαγγελέα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ανήθικη πρόταση και τα μηνύματα

Έχω ασχοληθεί πολλές φορές με τον νέο τρόπο που ασκούν κάποιοι μέσα απο την ανωνυμία ή μη του διαδικτύου προκειμένου να δουλέψουν τον «αγοραίο έρωτα». Από αυτό εδώ το μπλογκ έχετε διαβάσει τους τιμοκαταλόγους της βίζιτας, για κάποια κοριτσάκια που το παίζουν «παρθένες» αλλά «τρέχουν» στο σύστηματάκι, για νταβατζήδες ψευτο-πιαριστες αλλά και για πελάτες που ψωνίζουν έναντι πολλών χιλιάδων ευρώ.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και με το παραπάνω. Όμως δεν είναι ο κανόνας. Είναι μα εξαίρεση, ισχυρή μεν αλλά εξαίρεση. Δεν είναι όλα τα μοντέλα βίζιτες. Υπάρχουν και αυτά που δουλεύουν στο εξωτερικό… «πλουτίζουν» το Ίνσταγκράμ τους με εικόνες απο τα ταξίδια τους και προσδοκούν σε ένα καλύτερο μέλλον. Δυστυχώς όμως ακόμα και αυτά τα κορίτσια μπαίνουν στο ίδιο καζάνι με τα «αθώα κοριτσάκια» που ναι μεν ποστάρουν τα ταξίδια τους αλλα δεν ποστάρουν ποτέ τον χορηγό τους.

Εγώ θα μείνω στα «καθαρά κορίτσια». Σε αυτά που παλεύουν. Αυτό προσπαθεί εδώ και χρόνια να κάνει το μοντέλο Ευριδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ομολογουμένως έχει ένα προφίλ στο Ίνσταγκραμ που μπορεί πολύ εύκολα κάποιος αν δεν ξέρει να παρεξηγήσει.

Η ίδια σήμερα με τον δικηγόρο της αναμένεται να πάει στον Εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά εταιρείας που διοργανώνει EVENTS, με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ο διαχειριστής της σελίδας της έστειλε μηνύματα που έθιξαν την τιμή και την υπόληψή της. Μηνύματα ντροπής τα οποία και μοιράζομαστε μαζί σας σήμερα… περισσοτερο για να ξυπνησετε και να δείτε πώς παιζουν κάποιοι αυτό το αισχρό παιχνίδι…

 

Θα είμαστε εδώ γιατί το θέμα θα έχει συνέχεια

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα