Σπύρος Λάτσης: Έδωσε 3,6 εκατομμύρια ευρώ για tender. Δείτε το…

Ναι είναι πραγματικότητα ! Και η σύλληψη όσο και η πραγματοποίηση της ιδέας ανήκει στην εταιρεία του Σπύρου Λάτση , την “Privatsea”. Όπως πληροφορηθήκαμε πρόκειται για ένα tender που οι ξύλινες επιφάνειες είναι από δέντρο ευκαλύπτου ενώ όλο το υπόλοιπο είναι καλυμμένο από δέρμα που έχει άσπρη απόχρωση.

Η οροφή είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο και φυσικά μπορεί να ανοίξει η να κλείσει ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει ο ιδιοκτήτης ή ο καιρός.

Το Tender που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σκάφος βγαίνει μάλιστα σε δυο τύπους. Για τους φανατικούς της Rolls Royce με μηχανές φυσικά RR με την σφραγίδα του Chaydon Reevers που ονομάζονται V-12 RR Merlin και είναι κάτι αντίστοιχο με τις μηχανές που χρησιμοποίησαν στα αεροπλάνα spitfire στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

Στη έκδοση αυτή το σκάφος μπορεί να πιάσει τους πενήντα κόμβους αλλά και τα 3,6 εκατομμύρια ευρώ.

Υπάρχει όμως και μια δεύτερη έκδοση. Αυτή με μηχανές Mercedes Benz που ονομάζονται Silver Arrow Granturismo twin diesel και στοιχίζουν μόλις 1,25 εκατομμύρια ευρώ!

Το πρώτο από τα δέκα σκάφη που θα αναζητήσουν τους ιδιοκτήτες τους κατασκευάστηκε και ξέρετε που έκανε το πρώτο του δρομολόγιο ; Στην μαρίνα του Φλοίσβου από όπου είναι και οι αποκλειστικές φωτογραφίες , για τα μάτια σας και μόνο.

Τα φράγκα και ο βήχας δεν κρύβονται λέμε…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα