Σουλτογιάννης-Δημάδης. Παραμένουν αχώριστοι μετά το περούκα gate

Τον Σουλτογιάννη δεν έτυχε ποτέ να τον γνωρίσω. Άλλωστε είναι πολύ νεώτερος απο μένα τόσο ηλικιακά όσο και δημοσιογραφικά. Τον Θάνο όμως τον ξέρω πολύ καλά. Απο τότε που με συστατικές επιστολές κορυφαίων δικηγόρων της Αθήνας, πέρασε για πρώτη φορά ώς δόκιμος το κατώφλί του Mega και πιο συγκεκριμένα για την εκπομπή της Παναγιωταρέα. Ένα πολύ ευγενικό παιδί, με παιδεία, που στο μάτι του ωστόσο έβλεπες την ανάγκη να φανεί. Να κάνει καριέρα ρε παιδί μου. Και απο τότε… απο το 2002-3, τον «συνάντησα» ξανά ελέω της περούκας.

Κατα την κρίση μου ο δημοσιογράφος οφείλει να κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να βγάλει την είδηση. Και σας το γράφω εγώ που κατα την διάρκεια του 90 έχω παίξει πολλούς ρόλους για να παρακολουθούσαν τότε κάποιοι τις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου απο τον καναπέ τους. Θεωρώ πώς όλη αυτη η ιστορία είναι βαθιά υποκριτική και τασσομαι ανοιχτά με τους συναδέλφους… Κι επειδή πολλοί προέβλεψαν πως μετά το «perouka – gate», την υπόθεση της παρακολούθησης του Υπουργού Νίκου Παππά στην Νέα Υόρκη οι δρόμοι των δυο θα χωρίσουν, θέλω να σας διαβεβαιώσω πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι Κασσάνδρες διαψεύσθηκαν… Παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που εργάζονταν και πλέον δεν καλύπτουν από κοινού το ρεπορτάζ, Θανάσης Δημάδης και Δημήτρης Σουλτογιάννης παραμένουν κολλητοί φίλοι. Άλλωστε τους ενώνουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram ο πρώην ανταποκριτής του Alpha, o Δημήτρης Σουλτογιάννης που μέχρι πρόσφατα συνεργαζόταν με το STAR είναι κολλητός του φίλος. Χριστούγεννα, γενέθλια, γιορτές… Παντού αχώριστοι οι δύο δημοσιογράφοι γεγονός που αποδεικνύει πόσο καλοί φίλοι είναι. Και τέτοιες φιλίες δεν χαλάνε εύκολα. Άλλωστε όταν βρίσκεσαι στην ξενιτιά μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους δένεσαι πιο δυνατά με ανθρώπους με τους οποίους έχεις την ίδια καταγωγή και μιλάς την ίδια γλώσσα. Πόσο μάλλον όταν εξασκείς και το ίδιο επάγγελμα… Κολλητοί παραμένουν λοιπόν Σουλτογιάννης και Δημάδης παρά τις επαγγελματικές δυσκολίες που περνούν στην παρούσα φάση.

 

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα