Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Σκάι τώρα. Την έκοψαν πριν ξεκινήσει… όλο το παρασκήνιο

Σκάι τώρα. Την έκοψαν πριν ξεκινήσει… όλο το παρασκήνιο

27 - Σεπ - 2016 13:30

Το κανάλι του Φαλήρου έχει μπεί σε πολύ διαφορετική ρότα. Και είναι λογικό. Η διαφάνεια στα οικονομικά του σε συνδιασμό με την υπευθυνότητα απέναντι στους εργαζομένους και τις υποχρεώσεις του, έχουν ανεβάσει τον σταθμό σε άλλο επίπεδο. Μάλιστα η περσινή πορεία του X-factor απέδειξε πώς όταν μια ομάδα είναι εργατική, αφοσιωμένη στην Μαραγκουδάκη  και αποφασισμένη μπορεί να κάνει θάυματα.

Ο Σκάι μπαίνει σε διαφορετική τροχιά και η ψυχαγωγία πλεόν κερδίζει χώρο στο πρόγραμμα του. Έτσι αποφάσισε να κάνει αλλαγές. Έτσι πρότεινε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που υπέγραφε την εκπομπή Join us να μειώσει την διάρκειά της απο δυο ώρες σε μια το Σαββατοκύριακο, καθώς το προϊόν δεν είχε απήχηση στο κοινό. Σκέψη λογική αν αναλογιστεί κανείς πώς μέσα σε μια ώρα θα μπορούσε να γίνει πιο σφιστή η εκπομπή και πιο ανταγωνιστική.
Η δημοσιογράφος στην αρχή αποδέχτηκε την πρόταση και όταν πήγε στο κανάλι να υπογράψει έθεσε μαθαίνω ώς όρο στην κουβέντα το «ή δυο ώρες ή τίποτε».
Τα στελέχη του Σκαϊ δεν μάσησαν και έστειλαν την Ζαμπέτογλου στο τηλεοπτικό ράφι για φέτος.


Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Join us, Κόψιμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Σκαϊ | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση