Ρεπορτάζ τώρα στη Βάρη. Αυτή είναι η μπάρα που σκότωσε τον Παντελή Παντελίδη

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπετε ρεπορτάζ στο blog μου. Αυτό έχω μάθει να κάνω τόσα χρόνια κι αυτό θα κάνω μέχρι να αποσυρθώ απο την δουλεια μας. Και θα το κάνω όπως ξέρω…εγώ και όχι όπως βολεύει κάποιους. Η αλήθεια του δημοσιογράφου αποτυπώνεται στα στοιχεία που φέρει στο «δισάκι» του και τα μοιράζεται-ώς οφείλει- με τον κοσμο που τον διαβάζει και τον παρακολουθεί.

Το τελευταίο διάστημα σας αποκάλυψα πώς μπήκα στο συνεργείο όπου φυλάσσεται το τζίπ που όλοι είδαμε αναποδογυρισμένο στην γέφυρα εξόδου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, απο το παλιό αεροδρόμιο στις 18 Φεβρουαρίου.
Το αυτοκίνητο πέρασε απο τον έλεγχο των ειδικών των εμπλεκομένων μερών και πλεον βρίσκεται στην περιοχή της Βάρης να σταλεί για ανταλλακτικά, όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί.
Εκεί βρεθήκαμε και φωτογραφήσαμε την μπάρα που σύμφωνα με τον Κουτσάφτη και τον Τσαντίρη σκότωσε τον τραγουδιστή. Είναι η μπάρα που βλέπετε να περναει μέσα απο την μηχανή και πλεόν το κομμάτι που πέρασε μέσα στην καμπίνα και σκότωσε τον Παντελή, να βρίσκεται έξω απο το αυτοκίνητο.
Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς ακόμη και τώρα που έχει μπέι ανθρώπινο χέρι να μετακινηθεί, η μπάρα βρίσκεται απο την μεριά του συνοδηγού.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα