Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ: Η αδιαφορία… τα στρατόπεδα και το κόλλημα των παρουσιαστών

Δεν στρώνει το Πρωινό Σου-κου και για να λέμε και την αλήθεια δεν το πιστεύουν και πολύ οι πρωταγωνιστές του. Μπορεί η αλλαγή ώρας από μεσημέρι πρωί να τσίμπησε 3-4 μονάδες παραπάνω αλλά  για το κανάλι δεν αποτελεί αυτό που λέμε «επιτυχημένο πρόγραμμα». Η αποχή για δυο βδομάδες και η απόφαση να μην γίνουν εορταστικά δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει διάθεση.  Η ομάδα δεν έχει δέσει. Βεβαίως έχουν δέσει και μαλιστα πολύ καλά τα δυο στρατόπεδα στο πλατό.
Όπως γνωρίζετε κι αν όχι το μαθαίνετε σήμερα απο εμάς η Μπεκατώρου είναι κολλητή με τον Λάμπρο-τον οποίο αποκαλεί αδερφούλη στις φωτογραφίες που ανεβάζει- ενώ ο Μπάτλερ-ακος Δημητράκης είναι κολλητός με τον Νέζο τον οποίο και πρότεινε.
Όμως και οι τέσσερις μαζί είναι… » άλλος για Χίο τράβηξε πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη».
Η Μπεκατωρου δεν κόβει φλέβα για το Πρωινό. Δεν την ενδιαφέρει τι νούμερα θα κάνει και πως θα πάει στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς αγωνιά για το αν θα πάρει τελικά το πράσινο φως  το Familiar. Άλλωστε όπως σας έγραψα έχει σίγουρη τη θέση της τον ΑΝΤ-1.
Από την άλλη ο Ουγγαρέζος το φυσάει και δεν κρυώνει που δεν ξεκίνησε το Ougga challenge πρίν το τέλος του 2016 και βγήκε ανακόλουθος- για να μην γράψω τίποτε χειρότερο- τόσο ανάμεσα σε φίλους αλλά και δημοσιογράφους που έχει «επαφή.
Μαθαίνω δε πώς ο Μητσάκος έχει πάθε εμμονή με το κινητό του και καθημερινά ψάχνει στο google, όχι για νέες τηλεοπτικές προτάσεις και ιδέες αλλα για να δεί ποιος γράφει γι΄αυτόν και τι. Εντάξει. Αυτό το χουί το είχε απο το πρωϊνο του Mega και τότε γελούσαν μαζί του όλοι.
Πλεόν έχει γίνει εμμονή…
Δημήτρη χαλάρωσε αγόρι μου και απόλαυσε τις τελευταίες μέρες της τηλεοπτικής Πομπηίας σου… στην πρώτη Εθνική της ΤΒ.
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα