Η Σίσσυ Χριστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον γιο τους έκαναν Ανάσταση στην Καλαμαριά. Η Μαρία Μπεκατώρου μας δείχνει την λαμπάδα με την βαρκούλα από την Ερμούπλη της Σύρου, ενώ η Στέλλα Καλλή φορώντας… γούνα  κοιτά ήρεμη τον φακό κρατώντας το κερί.
Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εκεί μαζί του και ο Γιώργος Ελευθέρας που κάνουν καλή παρέα. Στην Αθήνα έμεινε η Έλενα Παπαβασιλείου που έκανε Ανάσταση  κοντά στοπ σπίτι της στην Ακρόπολη.
Μια τρυφερή στιγμή από την Αμαρυλλίς που μέσα στην εκκλησία κοιτά ευλαβικά το κερί… Με φιλαράκια και πολλά χαμόγελα η Μαριάντα Πιερίδη περνά υπέροχα στο Διακοπτό Αχαΐας ενώ η Ευαγγελία Αραβανή με την κούκλα αδερφή της και τον ξάδερφό  της έκαναν Ανάσταση στην Λευκάδα.
Στη Λέσβο βρίσκεται η Κλέλια Πανταζή που λιάζεται στο  δάσος ανάμεσα στα υπέροχα λουλούδια και μας εύχεται με μια όμορφη εικόνα Καλό Πάσχα.
Η τετράδα έδεσε. Ο Μιχάλης Κουινέλης δεν μασάει και βοηθάει στο ψήσιμο του αρνιού. Δείτε τον να το …τσεκάρει!  Με αγαπημένους φίλους ο Παναγιώτης Μπουγιούρης βρίσκεται στην Εύβοια.

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *