Οι νέες αλλαγές στον ΣΚΑΙ και το ταξίδι της Μαραγκουδάκη στην Τουρκία

Μετά τα πολύ υψηλά νούμερα που σημειώνει από την αρχή κιόλας της νέας σεζόν στην ενημέρωση, ο Σκαι θα ενισχύσει το προφίλ του με ψυχαγωγικά προγράμματα και νέες σειρές. Άλλωστε πρώτοι εσείς οι μυημένοι αναγνώστες του Blog μας διαβάσατε για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του The Voice και του Survivor μετά τα όσα συνέβησαν με τις τηλεοπτικές άδειες.

Με οδηγό την περσινή επιτυχία του Χ- Factor η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη συνοδευόμενη απο τον διευθυντή εμπορικού του καναλιού Γιαννη Σφακιανάκη, προκειμένου να πέσουν οι τελικές υπογραφές με τον Τούρκο παραγωγό που έχει τα δικαιώματα των shows και να ξεκινήσει η προετοιμασία τους.
Η κινηση αυτή του Σκαϊ μόνο τυχαία δεν είναι καθώς οι επιτελείς του γνωρίζουν καλά πώς η ψυχαγωγία θα του φέρει «πελατάκια». Το X-Factor που άγγιξε κορυφή άφησε στους μετόχους πολύ καλή γεύση. Έτσι άφησαν «χώρο» στις ιδέες της Μαραγκουδάκη και όπως μαθαίνω στα νέα πλάνα τους έχουν παραγωγές ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα ενισχύσουν τον σταθμό χωρίς να αλλοτριώσουν το προφίλ του.
Άλλωστε αυτό που τους ενδιαφέρει, είναι να έχουν έσοδο από τις διαφημίσεις και διείσδυση σε κοινά που δεν είχαν ποτέ μέχρι σήμερα.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα