Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Μύκονος τώρα: Όταν η Έυη Αδάμ σηκώνεται… απρόσεκτα

Μύκονος τώρα: Όταν η Έυη Αδάμ σηκώνεται… απρόσεκτα

25 - Ιούλ - 2015 17:11

Τι να πεις; Κάποιες γυναίκες ο χωρισμός τις ομορφαίνει να το πω, τις ανανεώνει να το πω ή και τις απελευθερώνει, ακόμα καλύτερα! Αυτό συμβαίνει και με τη συγκεκριμένη κυρία, άνω των 40, που απ’ τον τότε χωρισμό της κι έπειτα μας χαρίζει άφθονο οφθαλμόλουτρο!
Αυτή τη φορά, την πετύχαμε με φίλους και γνωστούς να απολαμβάνει τις διακοπές της και να σχολιάζεται, από γύρω τριγύρω. Γιατί κορμί… κορμάρα, δε λέω, αλλά με τέτοιο μπικίνι; Όλα στη φόρα; Και να θέλει να δικαιολογηθεί δηλαδή για την… άτυχη στιγμή, δε θα μπορεί! Βλέπετε το μαύρισμα καλά κρατεί και μας επιβεβαιώνει πως τα καυτά μπραζίλ είναι πολυφορεμένα αυτό το καλοκαίρι, για να αναδεικνύουν τα γυμνασμένα της… προσόντα!!!
Άλλα ρε Έυη κι εσύ. Τι την θέλεις τη  βράκα όταν έχεις τέτοια … άρα; Και μετά με το brazilian φαίνεται η διαφορά στο χρώμα;
Ο λόγος για την Εύη Αδάμ, που σε κοσμική παραλία της Μυκόνου, κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, και να μας κάνει να ξεχάσουμε πως πέρα από μια όμορφη και καλοστημένη γυναίκα, είναι και μητέρα δυο παιδιών! Ναι, με τέτοιο σώμα!!!

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Έυη Αδάμ, Μύκονος | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση