Μόνο εδώ. Ο τσαμπουκάς του Ντάνου για θαυμάστρια στην Κύπρο

Με έναν από τους λίγους ανθρώπους που τον στήριξαν όσο κανένας όταν βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι φαίνεται να παρεξηγήθηκε ανευ λόγου και αιτίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nassos blog ο νικητής του Survivor αντί να πίνει νερό στο όνομά του εν λόγω δημοσιογράφου, του ανθρώπου που αψήφισε τον συμπατριώτη του Πρίαμο, τα «έβαλε» με τους συντοπίτες του και στήριξε τον παίκτη από την Σκιάθο, στο τέλος της ημέρας όλα γκρεμίστηκαν.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν άγνωστη θαύμαστρια του Γιώργου ζήτησε μία εξυπηρέτηση από το δημοσιογράφο προκειμένου να ζητήσει από την μητέρα του – με την οποία μέχρι προχθές είχαν τις καλύτερες σχέσεις – να τους φέρει σε επαφή με τον Ντάνο.

Με την μητέρα του ο δημοσιογράφος όλο αυτό το διάστημα είχαν αναπτύξει μια πολύ καλή φιλική σχέση, με ντοκουμέντα, φωτογραφίες, βίντεο αλλά και φιλόξενες στιγμές στη Σκιάθο όταν εκείνος πήγε για διακοπές.

Βόλτες με τη μηχανή, αποκλειστικά πλάνα και βίντεο από τον φούρνο του θείου όπου μαζί με την μητέρα του νικητή έδειχναν τα ντανοπιττάκια, ενώ επέστρεψε πίσω και mini συνέντευξη τόσο του θείου του Ντάνου όσο και της γυναίκας του .

Λίγες μέρες αργότερα κι αφού τελικά δεν πραγματοποιήθηκε η επαφή αυτή, ο δημοσιογράφος βρέθηκε εκτεθειμένος μπροστά στα μάτια του Αγγελόπουλου. Εκείνος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του προσπάθησε αμέτρητες φορές να επικοινωνήσει μαζί του για να του πει όλη την αλήθεια και να «καθαρίσει» το όνομά του αλλά ο νικητής του Survivor ΔΕΝ δέχθηκε ποτέ. Αποτέλεσμα;

Ο Ντάνος να βρίσκεται στην Κύπρο, ο δημοσιογράφος να του στείλει δύο μηνύματα προκειμένου να πιουν καφέ και να του αποδείξει – με ντοκουμέντα – την αλήθεια και εκείνος να αρνείται πεισματικά ενώ χάλάσε και χωρίς λόγο την καλή σχέση που είχε η μητέρα του νικητή με τον συνάδελφο.

Γιώργο, το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Δες και τις δύο και μετά βγάλε τα συμπεράσματά σου….

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα