Η Σκορδά έβγαλε νύχια. «Δεν πάει άλλο. Αυτη φταίει και θα πληρώσει…»

«Δεν πάει άλλο» άρχισε να φωνάζει η Φαίη Σκορδά μπροστά σε συνεργάτες της σε πρόσφατη έξοδό της. Τι έπαθε ξαφνικά η παρουσιάστρια; Μήπως ήταν μύγα; Μήπως κόλλησε κοξάκι; Όχι.
Η αλήθεια είναι πως μετά τον χωρισμό της  από τον Γιώργο Λιάγκα είναι κάθε μέρα στα «περίπτερα» με θέματα που αφορούν την ζωή της ώς πρώην του δημοσιογράφου. Βεβαίως είναι κάτι που γνώριζαν και οι δυο πως θα συμβεί αφού δεν ζουν στον «κόσμο τους».
Όμως το κακό παράγινε. Δημοσίευμα, περιοδικού που συνηθίζει να γράφει φαντασίες, αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό πρόβλημα της Σκορδά. Μάλιστα στο εξώφυλλο γράφει πως  ο Λιάγκας δεν την στηρίζει στο πρόβλημά της. Η Φαίη γνωρίζει πολύ καλά ποια κρύβεται πίσω απο το «κομμάτι» και σκοπεύει να προστατεύσει τον εαυτό της και τα παιδιά καθώς μπορεί να ανεχτεί-όπως έχει πει σε τρίτους- πολλά ανυπόστατα δημοσιεύματα που μπορεί να αφορούν το γάμο ή την δουλειά της όμως αυτό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σόκαρε την οικογένεια της και απειλεί την ηρεμία της. Και μόνο γι αυτό μαθαίνω πώς χθές βρέθηκε σε δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι…
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα