Η πανελίστρια το κέρατο και ο νέος έρωτας (Εικόνες)

Το περασμένο Σεπτέμβριο σας ενημέρωσα για τον νέο έρωτα της νεαρής παρουσιάστριας, χωρίς ωστόσο να σας δείξω εικόνα από τον άντρα που της άλλαξε την ζωή.Πριν από περίπου ενάμισι χρόνο η ίδια τράβηξε χωριστούς δρόμους με τον ποδοσφαιριστή που είχε σχέση και αυτό της στοίχισε. Κι αυτό διότι πληροφορήθηκε ότι έτρωγε κέρατο σε βαθμό κακουργήματος.

Έτσι είναι, κάθε αρχή και δύσκολη. Τώρα όμως η πανελίστρια φαίνεται πως είναι στα καλύτερα της αφού βρήκε τον αντρικό ώμο που θα γείρει στο προσκεφάλι του. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία της με το νέο της αμόρε.

Ο λόγος για την Έλενα Θεοδώρου που συμμετέχει στην εκπομπή της Κωσταντίνας Ευριπίδου. Η Έλενα την Πρωτοχρονιά επισκέφτηκε το χιονισμένο Τρόοδος με τον σύντροφο της με παρέα αλλά και τον πατέρα της. Αυτό δείχνει ότι η νέα της σχέση είναι αρκετά σοβαρή.

Μάλιστα το αγόρι το βράδυ της Δευτέρας 01/01 σε βραδινή του έξοδο στην Λεμεσό ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Όλα σε σένα τα βρήκα». Μιλάμε για μεγάλο έρωτα… Δείτε τις φωτογραφίες

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα