Ηλίας Βρεττός: Στήθηκε δίπλα σε παίκτη του Voice για να παίξει στα media

Τελικά με όσα βλέπω να κάνει το τελευταίο διάστημα καταλήγω στο συμπέρασμα … ότι ο Λιάκος λίγα χρόνια μετά θα συνιστά φαινόμενο για τους καταγραφείς της εγχώριας showbiz.
Ως τι; Ως ο εθισμένος στην εφήμερη δημοσιότητα καλλιτέχνης.  Βεβαίως δεν είμαι προφήτης να γνωρίζω… πιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής στο μέλλον.
Αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι πως ο αοιδός έχει… μεγάλο χουι με τα φώτα τις κάμερες και τα media.
Μόνο που το πρόβλημα είναι πως δεν απασχολεί αντίστοιχα και με τα τραγούδια του. Και αυτό όπως έχουμε γράψει πολλές φορές … οφείλει να το προσέξει.
Εκτός αν θέλειστο τέλος να γίνει παρουσιαστής.
Ειλικρινά θα σκίσω τα πτυχία μου αν σε λίγο καιρό μάθω ότι ο Λιάκος θα ερωτευτεί μια περιπτερού ή μια πωλήτρια σε μαγαζί και όχι μια παρουσιάστρια ή ένα ακόμη μοντέλο.
Και τα λέω χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τις περιπτερούδες ούτε βεβαίως με τις πωλήτριες.
Στο θέμα μας τώρα. Τι έκανε πάλι το αγόρι;
Βεήκε κάποιον που πουλάει εξαιτίας της συμμετοχής του στο Voice και είπε να βγεί μια φωτογραφία μαζί του. Τυχαίο; Ε… δε νομίζω. Απο την άλλη ο Άκης Παναγιωτίδης δεν ζορίστηκε και πολύ… καθώς κι εκείνος δείχνει ν΄απολαμβάνει το κάθε «κλικ¨, βρώμισαν με τρόπο ότι γνωρίζονται απο παλιά… λές και έχουν την πορεία του Καζαντζίδη ο ένας και του Διονυσίου ο άλλος και έστειλαν την εικόνα όπου μπορούσαν να την στείλουν.
Κλαίω…
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα