Εικόνες από τη Σήμανση. Οι κάλυκες μέσα από το σπίτι της Τέτας

Το σοκ ήταν μεγάλο. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο Βασίλης Γκουρούσης βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της Βάρης όπου και έδινε κατάθεση στους αστυνομικούς για όλα αυτά που έζησε.Οι λεπτομέρειες τρομάζουν. Τρείς μέσα στο σπίτι και ένας έξω από αυτό φυλούσε τσίλιες για περισσότερες από τέσσερις ώρες. Τόσες ώρες βρισκόταν μέσα στο σπίτι οι κλέφτες οι οποίοι κατάφεραν να μπουν στον εσωτερικό χώρο κόβοντας τα κάγκελα ασφαλείας από το παράθυρο της Κουζίνας.

Το παράξενο είναι πως οι τρείς κακοποιοί βρισκόταν μέσα στο σπίτι όταν εκεί βρισκόταν και ο γιός της Τέτας, ο Χρήστος, ο οποίος ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτε.

 

Το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι και ο Γκουρούσης δέχτηκε χτυπήματα με λοστό στο κεφάλι για αρκετή ώρα.Στις εικόνες που εξασφαλίσαμε από την προανάκριση μπορείτε να δείτε καθαρά τους κάλυκες από τους πυροβολισμούς μέσα από το σπίτι καθώς και το σημείο απ όπου οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες τα χρήματα που απέσπασαν ξεπερνούν  τις 15.000 ευρώ ενώ το ύψος της απώλειας των κοσμημάτων της Τετας είναι ανυπολόγιστο μιας και πρόκειται για σπάνια πανάκριβα κομμάτια από τον γάμο της και όχι μόνο.Σε λίγη ώρα θα μοιραστούμε μαζί σας κι άλλες εικόνες από το σημείο αλλά και την πρώτη εικόνα της Τέτας η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους κακοποιούς.

 

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα