Δούκισσα Νομικού. Η αλλαγή τύπου «Μέσι» για τον Αντ1 και το τρεϊλερ

Σάββατο βράδυ λίγο μετά την ολοκλήρωση της προβολής του πρώτου επεισοδίου των «Δέκα Μικρών Μήτσων».

Στον ΑΝΤ1 ανάμεσα σε ένα από τα διαφημιστικά διαλείμματα με τα πρόσωπα του καναλιού παίζει και ένα τρέιλερ που γυρίστηκε στην αρχή της σεζόν.

Αυτό με την Δούκισσα Νομικού. Σε κάποιους προκάλεσε απορία κάποιοι άλλοι πιο υποψιασμένοι αμέσως αντιλήφθηκαν κάποια πράγματα. Η Δούκισσα φέτος λόγω εγκυμοσύνης έμεινε εκτός τηλεόρασης. Αφοσιώθηκε στον σύζυγό της και πλέον στον νεογένννητο γιο τους.

Αν και στην αρχή της σεζόν είχε ακουστεί πως ίσως έκανε πρωινό Σαββατοκύριακου τελικά και εκείνη και το κανάλι αποφάσισαν πως είναι καλύτερα για φέτος να απέχει. Όμως συνεχίζει να ανήκει κανονικά στο δυναμικό του σταθμού και μάλιστα μαθαίνω πως σίγουρα θα παρουσιάσει κάποιο από τα projects της επόμενης σεζόν.

Στελέχη του ΑΝΤ1 δεν διστάζουν να κάνουν λόγο για χρυσή αλλαγή μιας και η ξανθιά παρουσιάστρια λόγω συγκυριών ήταν η μοναδική που γλίτωσε το φετινό «τσουνάμι» των συνεχών πήγαινε – έλα, των απότομων διακοπών εκπομπών και των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που δικαίως ή αδίκως στιγμάτισαν την πλειοψηφία των τηλεαστέρων του καναλιού. Πώς μπήκε αλλαγή προχθές ο Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και γύρισε το παιχνίδι με την Σεβίλη; Κάτι τέτοιο.

Σίγουρα η Νομικού είναι ένα από τα πρόσωπα που μπορούν να σηματοδοτήσουν την νέα αρχή στον ΑΝΤ1 που θα γίνει το Φθινόπωρο.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα