Γλυφάδα τώρα: Η φυλή των άπλυτων… τα κοκο-ρέτσια το Insta και οι μαϊμού louis Vuitton

Δεν μπορώ άλλο ρε να βλέπω άπλυτες ψευτομοντέλες να ζητιανεύουν για δυο γραμμές, κοσμήματα μαϊμού μόνο και μόνο να βγάλουν μια καλή εικόνα στο Insta.

Δεν μπορώ να αντιληφθώ το πόσο εύκολα το 2015 μια γυναίκα μπορεί να πέσει στα πατώματα, όχι επειδή οι γονείς της έχουν μάθει να γίνεται χαλί για τον συνάνθρωπο της αλλά κομμάτια από την κοκαΐνη. (Το κοκορέτσι είναι έκφραση βιτρίνα για την άσπρη σκόνη)

Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πόσο μικρή είναι η ποσόστωση αξιοπρέπειας μέσα της, όταν το μόνο που την ενδιαφέρει είναι μια selfie σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, ή με ένα όπλο στο χέρι ή ακόμη σε γνωστό στέκι των Αθηνών κάθε Κυριακή να τραγουδά με πολύ πόνο την έρωτα και την αγάπη.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Φοιτήτριες που ψάχνουν το μέλλον τους σε παρτούζες μοντέλα που ζουν από μεροκάματα που μοιράζει γνωστή κυρία των media και μια εγχώρια αγορά σε πτώση που βρίσκει ωστόσο πάντα νέους λαγούς.

Αυτή τη φορά οι λαγοί έρχονται από το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία. Μπαμπάδες και γιοί νοικιάζουν καμπάνες και πριν εκείνες χτυπήσουν… έχουν προλάβει να δώσουν εικόνες ανεξίτηλες με ομαδικές συνευρέσεις.

Η φυλή αυτή των γυναικών είναι συνήθως κορίτσια άπλυτα χωρίς τρόπους, με την απληστία μοναδικό προσόν του χαρακτήρα και της ψυχοσύνθεσης τους.

Η διαφορά με παλιά είναι πώς δεν μιλάμε για ξένες κοπέλες. Πρώην γκόμενες του Ανατολικού μπλοκ με δανεικά Ελληνικά ονόματα.

Πρόκειται για Ελληνίδες. Ναι ρε. Ελληνίδες από 19 μέχρι 25 ετών που δεν υπολογίζουν τίποτε.

Ζουν για το εφελίκι. Μόνο που αντίστοιχα οι λαγοί έχουν μάθει το κόλπο των ακάλυπτων επιταγών αλλά και των μαϊμού ακριβών τσαντών.

Τι κάνουν αυτοί; Υπόσχονται δώρα τα οποία τις περισσότερες φορές είναι μαϊμού από Τουρκία ή και Βουλγαρία ενώ στα κοσμήματα ακολουθούν τον δρόμο των επιταγών.

Πηγαίνουν Σάββατο κάνουν παραγγελία με την βίζιτα πληρώνουν με επιταγή… τα προϊόντα που κλείνει η μοντέλα μένουν στο κατάστημα μέχρι την Δευτέρα οπότε γίνεται η διασταύρωση της στην τράπεζα, στο μεσοδιάστημα ο λαγός περνάει καλά και την Δευτέρα η μοντέλα ενημερώνεται από την υπάλληλο ότι δεν μπορεί να πάρει τίποτε διότι η επιταγή είναι ακάλυπτη.

Αυτός είναι ο νέος κόσμος στη Γλυφάδα. Ένας κόσμος που απλώνεται και στη Λάρισα αλλά και στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα