Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Α Ρε Κούλα…γιατί ρε Κούλα… Μα χωρίς κιλότα;

Α Ρε Κούλα…γιατί ρε Κούλα… Μα χωρίς κιλότα;

21 - Ιαν - 2018 9:45

Πάνε οι εποχές που η Κούλα η Ηλιάδη έβγαινε στις πίστες με πανάκριβες τουαλέτες και δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Πάνε οι εποχές της ντίβας και του σέξι μεν αλλά με ένα όριο δε.

Η Κούλα τα έχει δώσει όλα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την εμφάνιση της στο Star Academy με τον…πισινό της πρώτο πλάνο.

Και μετά τον πισινό σειρά είχε η…μπροστινή όψη. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για εμφανίσεις σε αθηναϊκή πίστα και έβγαλε από την γκαρνταρόμπα της ότι πιο αποκαλυπτικό, ότι πιο κακόγουστο μπορούσε να βρει.

Η κατάντια δε της πάλαι ποτέ γκραν-νταμ της νύχτας φτάνει στο σημείο να αντιγράφει μέχρι την Έλενα – δεν θυμάμαι το επώνυμο της – των Otherview, η οποία είχε κάνει μια παρόμοια σούπερ κακόγουστη εμφάνιση στα τελευταία βραβεία Mad. Μένει να δούμε αν η Κούλα θα φτάσει κάποια στιγμή στο σημείο να βγει στην πίστα με την κιλότα της.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Κούλα Ηλιάδη

« Previous Next »

Αναζήτηση