Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Αηδία: Οι προκλητικές φωτογραφίες της μάνας της Άννυ

Αηδία: Οι προκλητικές φωτογραφίες της μάνας της Άννυ

09 - Μαΐ - 2015 21:25

Δεν έχει ευθύνη για την πράξη του πατέρα Τέρας η μάνα της μικρής; Τεράστια. Αλλά κάπου εκεί αφήνω στην άκρη την προσωπική μου κρίση και αίσθηση και παρακολουθώ πραγματικά περιστατικά.

Παρατηρώ την αγγελία που είχε ως συνοδός σε οίκο ανοχής στην Κωνσταντινουπόλεως, την αντίδραση της κατόπιν εορτής και πλέον τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook.

Εντάξει. Το μόνο που μου προκαλεί είναι αηδία και προβληματισμό. Έχω δεί σε όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς που κάνω πολλά. Δεν με εκπλήσσει πλέον τίποτε. Ωστόσο στο θέμα των παιδιών έχω κόκκινες γραμμές και δεν παίρνω χαμπάρι από έντιμους συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Μπορεί ο πατέρας να έκανε αυτό το ειδεχθές και απεχθές έγκλημα… ωστόσο και η μάνα έχει τεράστια ευθύνη.

Όχι μόνο εξαιτίας της έκθεσης του ανηλίκου σε κίνδυνου… αλλά και σε πολλά ακόμη… που ηθικά και κοινωνικά δεν μπορεί ούτε ο νομοθέτης να περιγράψει

Δείτε εικόνες… δηλαδή… αίσχος ρε. Εκτός αν ψάρευε πελάτες απο το προφίλ της στο Facebook, γι αυτό και ενημέρωνε κάθε τόσο για την διάθεση και τις προκλητικές στάσεις της.


Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Άννυ, Δολοφονία, Θάνατος, Μάνα | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση