Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Έλεος ρε: Τραγική αντιγραφή διαφήμισης σε κλίπ Ελληνίδας τραγουδίστριας

Έλεος ρε: Τραγική αντιγραφή διαφήμισης σε κλίπ Ελληνίδας τραγουδίστριας

28 - Μαΐ - 2015 12:15

Η Κατερίνα Κυριαζή είναι μια νέα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει τραγουδήσει με γνωστούς καλλιτέχνες και έχει κάνει τη γύρα της σε μαγαζιά της παραλιακής. Στο νέο της βίντεο κλιπ η ομάδα της φαίνεται ότι ξύνισε με τον όρο «λαϊκό» και αποφάσισε να κάνει τη διαφορά.

Πως; Μα αντιγράφοντας μια περσινή διαφημιστική καμπάνια με την ηθοποιό Έμμα Γουάτσον και κάνοντας την τραγουδίστρια πραγματικά αγνώριστη. Με λουκ θειάς και εμφάνιση αυστηρής καθηγήτριας, η νεαρή αοιδός συνεχίζει από την άλλη να διαλέγει τραγούδια λαϊκού ρεπερτορίου και ουχί Μότσαρτ. Τίτλος τραγουδιού; «Ασπιρίνη».

Και εγώ ρωτάω. Από πότε το λαϊκό έγινε…μπανάλ; Από πότε μια νέα φρέσκια κοπέλα πρέπει να μετατρέπεται σε δυσκοίλια γεροντοκόρη ντέ και σώνει; Και ο λόγος; Για να χαίρονται οι…αυλικοί; Και από την άλλη… Πόση μαιμουδιά και κακή κόπια να αντέξουμε; Χάθηκαν οι ιδέες και το ταλέντο; Κρίμα….

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Κατερίνα Κυριαζή | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση