Έκαψε το πεος του νεαρός ηθοποιός. Οι επισκέψεις στο Αιγάλεω και η λοσιόν

Άλλη μια παράλογη ιστορία που έχει ωστόσο δημοσιογραφικό και πάνω απ όλα εκπαιδευτικό ενδιαφέρον. Η περιπέτεια του νεαρού ηθοποιού που πρωταγωνιστεί τόσο σε παιδικό θέατρο αλλά και σε σίριαλ και σε δεύτερη θεατρική παράσταση δεν είναι αυτό που λέμε «one off». Μια και τελείωσε. Την έχει ξαναπάθει στο παρελθόν αλλά κάτω απο άλλες συνθήκες.

Δυστυχώς για το όμορφο αυτό παλικάρι η φύση δεν ήταν γαλαντόμα μαζί του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχτεί απο μικρή ηλικία τα περιορισμένα προσόντα του. Έτσι όταν άρχισε να αποκτά κάποια λεφτά έσπευσε σε ειδικούς προκειμένου να «μεγαλώσει» την διάθεση του. Έλα όμως που δεν γινόταν τίποτε και ο φιόγκος παρέμενε «δεμένος».

Έψαξε απο εδώ έψαξε απο εκεί… και κατάφερε τελικώς να βρεί μια λοσιόν απο το εξωτερικό αμφιβόλων προδιαγραφών, την οποία και άπλωσε στο πέος του με σκοπό να μεγαλώσει!!!! κατα πέντε πόντους.

Προφανώς όμως ο ηθοποιός δεν διάβασε τις οδηγίες και αφού τον άπλωσε τον τραχανά τον άφησε να στεγνώσει με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει εγκαυμά στην περιοχή γύρω απο την ουρήθρα.

Σφαδάζοντας απο πόνους επικοινώνησε με κορυφαίο μικροβιολόγο ο οποίος του ζήτησε να περάσει απο το Ιατρείο του στο Αιγάλεω…

Αφού τον εξέτασε αρκετές φορές του έδωσε αντιβίωση και θεραπευτική αγωγή και ο ηθοποιός κατάφερε να περιορίσει τον πόνο του.

Αδερφέ… μη το ψάχνεις. Αφού δεν μπορείς να βάζεις τρίποντα… φρόντισε να βελτιώσεις αλλού το παιχνίδι σου…

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα