Υπόθεση Άννυ: Στις 2 Ιουνίου σκάει βόμβα που καίει κι άλλους…

Εικόνες ντροπής. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες μιας δολοφονίας που κανείς… είτε γονιός είτε παιδί είτε ακόμη και παππούς δεν μπορεί να χωνέψει.

Μια ιστορία που συνθλίβει κάθε ικμάδα συγχώρεσης που έχουμε μέσα μας. Μια υπόθεση που ακόμη δεν έχει κλείσει. Και δεν θα κλείσει όσο οι ανακριτικές αρχές αναζητούν τα πρόσωπα κλειδιά της υπόθεσης.

Ένα από αυτά είναι και ο κολλητός φίλος του ζευγαριού. Ο Νικολαϊ. Είναι αυτός που έδωσε τον «Σάββα» τον πατέρα της άτυχης τετράχρονης στη Βουλγαρική αστυνομία.

Είναι αυτός που αναμένεται στη χώρα μας στις 2 Ιουνίου προκειμένου να δώσει κατάθεση και στις ελληνικές αρχές. Μάλιστα οι δικηγόροι τόσο της μάνας έχουν ζητήσει κατά πρόσωπο και κατ αντιπαράσταση κατάθεση, ένα αίτημα που αναμένεται να δούμε αν γίνει αποδεκτό από τους ανακριτές.

Η ιστορία με τον Νικολαϊ είναι λίγο περίεργη. Ενώ στην αρχή ήταν αυτός που έδειξε τον δράστη σε επικοινωνία που είχε με συναδέλφους από το πρώτο θέμα έδειξε να τα γυρνάει.

Είναι ο φόβος; Είναι το κύκλωμα; Είναι τυχόν απειλές που έχει δεχτεί από τη Μαφία για τη ζωή του; Είναι ένα παιχνίδι με μοναδικό σκοπό το κέρδος; Είναι κίνηση τακτικής που μπορεί ωστόσο να τον φέρει κι εκείνον στη φυλακή;

Το σίγουρο είναι πως μπορεί μετά την κατάθεση να έρθουν στο φώς λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Μέχρι και την εμπλοκή και άλλων προσώπων υπεράνω πάσης υποψίας.

Λέτε γι΄ αυτό να θέλει η μάνα να είναι εκεί όταν καταθέτει ο μάρτυρας κλειδί;

Οψόμεθα…

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα