ΣΟΚ. «Θα σκοτώσω εσένα και την αδερφή μου θα κάτσω 7 χρόνια μέσα και θα βγω»

Είναι απίστευτο. Ανήκουστο. Και συνέβη στην χώρα μας. Την περασμένη Κυριακή. Που; Σε χωριό των Φαρσάλων. Και η αιτία για την παρ ολίγο τραγωδία; Οι κτηματικές διαφορές που έχουν τα δύο αδέρφια, με αποτέλεσμα σύμφωνα με τον 47χρονο που κατέθεσε τη μήνυση να δεχθεί επίθεση από τον αδερφό της γυναίκας του την ώρα που ήταν στο χωράφι το οποίο προς το παρόν διαχειρίζονται εξ ημισείας τα αδέρφια.

Σύμφωνα με τη μήνυση ο κουνιάδος του και ένας φίλος του πήγαν να τον διώξουν από το χωράφι όπου βρισκόταν με άλλο συγγενικό του πρόσωπο και πάνω στη λογομαχία των 4 ανδρών, ο αδερφός της γυναίκας του έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποιείται για αγροτικές εργασίες και του επιτέθηκε ενώ ο άλλος που ήταν μαζί με τον κουνιάδο του τράβηξε μαχαίρι! Πάνω στη συμπλοκή ο φερόμενος ως θύτης, ο φίλος του κουνιάδου αυτοτραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι του ενώ ο 47χρονος με τον δικό του φίλο ξέφυγαν μετά από πάλη, σύμφωνα πάντα με τη μήνυση.

Το απίστευτο περιστατικό όμως είχε και συνέχεια… Όπως καταγγέλει ο 47χρονος γαμπρός λίγο αργότερα ο αδερφός της γυναίκας του μαζί με τον 17χρονο ανιψιό του (!), τον περίμεναν με ξύλα και παλούκια στο δρόμο για άλλο χωράφι λίγο έξω από το χωριό των Φαρσάλων. Μάλιστα ο κουνιάδος φέρεται να απείλησε εκ νέου τον γαμπρό του πως θα τον πλακώσει στο ξύλο ο έφηβος γιος του, ο οποίος σύμφωνα με τον μηνυτή τυγχάνει να είναι άσος στις πολεμικές τέχνες!

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και από χθες το απόγευμα αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης στην περιοχή των Φαρσάλων.

Σοκαρισμένος ο 47χρονος έσπευσε να καταθέσει μήνυση κατά του κουνιάδου, του φίλου του που του επιτέθηκε με μαχαίρι αλλά και του 17χρονου ανιψιού του, με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό του μηνυτή να αποκαλύπτει:

«Δυστυχώς το πρωτοφανές αυτό περιστατικό καταδεικνύει την κατάπτωση της κοινωνίας μας όπου για ορισμένα στρέμματα κάποιοι δε διστάζουν να προβούν σε έγκλημα παρακάμπτοντας την Δικαιοσύνη. Εν αντιθέσει με αυτούς εμείς έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη Ελληνική Δικαιοσύνη και Αστυνομία και σύντομα οι ένοχοι θα τιμωρηθούν.»

Πηγή tinealarisa

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα