Θρήνος. Η Στέλλα «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων

Όχι δεν πρόκειται για κάποια ηθοποιό, τραγουδίστρια ή παρουσιάστρια. Πρόκειται για μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. Για μια γυναίκα η οποία χάρισε απλόχερα την βοήθεια της σε όποιον την χρειάστηκε χωρίς κάποιο απώτερο σκοπό.
Ο λόγος που αναδεικνύω το θέμα είναι γιατί σε αυτή την σάπια κοινωνία που ζούμε οι αφανείς ήρωες της καθημερινότητας είναι αυτή που αξίζουν το μπράβο και την προβολή. Είναι αυτή που αξίζουν να γίνουν παράδειγμα προς μίμηση και όχι ο τυχάρπαστος που έτυχε να είναι μπροστά από τα φώτα τις δημοσιότητας. Είναι αυτοί που κάνουν τον κόσμο καλύτερο.
Η κυρία Στέλλα Ward, για μια ολόκληρη δεκαετία ήταν εθελόντρια στις αιμοδοσίες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και πρόσφερε με κάθε δυνατό μέσο. Όμως η ζωή της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να φύγει από την ζωή. Όσοι την γνωρίζουν κάνουν λόγω για μια γυναίκα που το χαμόγελο δεν έσβησε ποτέ από τα χείλη της και την ανιδιοτέλεια να είναι ο κύριος πυρήνας του χαρακτήρα της. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα 20/11 στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στις 12:00μ.μ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει…
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close