Η αρπαχτή του Ρέμου στην Τουρκία και το σνομπάρισμα των Χιωτών (Εικόνες)

Συναυλία στο Alaçatı της Τουρκίας πραγματοποίησε  ο Αντώνης Ρέμος πριν από λίγες μέρες. Ο τραγουδιστής είναι πολύ αγαπητός στο Τουρκικό κοινό που γέμισέ γνωστό beach bar όπου και στήθηκε η σκηνή. Πρόκειται για ένα χωριό που οι Τούρκοι μετέτρεψαν μέσα σε μια δεκαετία σε Μύκονο της γειτονικής χωρας.
Είναι πολύ κοντά στην Χίο, τον πρώτο σταθμό του αοιδού, πριν περάσει «απέναντι»για την αρπαχτή του. Η απόσταση απο το Ελληνικό νησί στο Alaçatı είναι περίπου μισή ώρα με το σκάφος. Τι μαθαίνω τώρα εγώ; Αν και είχε προγραμματιστεί από την Χίο εκδρομή θαυμαστών του προκειμένου να τον παρακολουθήσουν, στο τέλος πληροφορήθηκα πώς η προσέλευσή των νησιωτών ήταν ανύπαρκτη.
Παρόλη την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν ιδιοκτήητες ταξιδιωτικού πρακτορίου να δημιουργήσουν ένα πακέτο της τάξης των 100 ευρώ αποκλειστικά για τους Χιώτες-μόνο μετακίνηση και διαμονή- η ανταπόκριση ήταν μηδαμινή.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Χιώτες που τελικώς ταξίδεψαν ήταν μόλις 17. Όπως δε σημειώνει το politischios ο γνωστός τραγουδιστής προσγειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στον αερολιμένα της Χίου και παρέμεινε στο νησί λίγες μόνο ώρες, καθώς το πρόγραμμα του δεν του επέτρεψε κάτι περισσότερο.
Ωστόσο πρόλαβε πριν ξεκινήσει τη συναυλία, να επισκεφτεί την παραλία και να φωτογραφηθεί με Τούρκους θαυμαστές του. Μάλιστα αρκετές μέρες νωρίτερα είχε επισκεφτεί την Τουρκία αφού ανακαλύψαμε εικόνα με Τούρκο επιχειρηματία να βολτάρουν μαζί με τον Ρέμο με σκάφος στην Yalıkavak  μια πόλη κοντά στο Bodrum…
Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα

open

Close