Ένα μεγάλο ευχαριστώ και… εις το επανιδείν!

Ένας κύκλος και μια διαδρομή πολλών ετών παρουσίας, από την πρώτη μέρα ίδρυσής του, στο Gossip-Tv.gr ολοκληρώθηκε…

Η απόφαση για την ολοκλήρωση ενός υπέροχου ταξιδιού με άπειρες καλές, αλλά και ελάχιστες κακές στιγμές, πάρθηκε από κοινού. Όπως άρχισε όμορφα, συνεχίστηκε υπέροχα, έτσι και έκλεισε υποδειγματικά, μια άρτια συνεργασία που ξεπερνούσε και πάντα θα ξεπερνά τα όρια της επαγγελματικής. Βλέπετε, για εμένα το Nassos Blog και το Gossip-TV δεν ήταν απλά η δουλειά μου, αλλά ένα τεράστιο κεφάλαιο της ίδιας μου της ζωής. Οι λόγοι –καθαρά προσωπικοί- δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, μένουν εντός της «οικογένειάς» μας.

Αυτό που έχει σημασία είναι πως μέσα από το Nassos Blog και την παρουσία μου στο Gossip – TV, κέρδισα και έχασα, είναι η αλήθεια, πολλά. Κρατώ όλες τις όμορφες στιγμές, θα θυμάμαι πάντα ακόμα και τις κακές και τα λάθη μου, καθώς ουδείς μπορεί να επικαλεστεί ότι είναι αλάνθαστος. Έχω αποδείξει, άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια στην πιάτσα και την επαγγελματική μου διαδρομή πως ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου.

Εφτασε, λοιπόν, η ώρα για να πούμε ένα αντίο και επειδή κανείς δεν μπορεί να ξέρει η επόμενη μέρα τι θα φέρει, θα τολμήσω να πω και εις το επανιδείν. Η ζωή μας, άλλωστε, κύκλους κάνει…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους για την αγάπη που έλαβα όλα αυτά τα χρόνια.

Το μυαλό και η καρδιά μου ήταν και είναι πάντα εδώ! Πάντα στο Gossip-TV, πάντα στο Nassos Blog.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες και όλους, μα πάνω απ’ όλα τη Διονυσία, την Κασσιανή και όλα τα κορίτσια της ομάδας για όλα όσα κάναμε μέχρι σήμερα.

Εις το επανιδείν, λοιπόν…

Νάσος Γουμενίδης

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα