Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Βανδή – Αργυρός. Τι έκαναν μαζί στη Θεσσαλονίκη;

Βανδή – Αργυρός. Τι έκαναν μαζί στη Θεσσαλονίκη;

22 - Νοέ - 2015 13:10

Σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της συμπρωτεύουσας συναντήθηκαν Δέσποινα Βανδή και Κωνσταντίνος Αργυρός. Ήταν καλεσμένοι του Χάρη Σιανίδη όπως και πολλοί ακόμη έλληνες επώνυμοι για το πάρτι που διοργάνωσε ο γνωστός p.r. – ίστας για τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας νυχτερινού club.

H φωτογραφία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και στο παρασκήνιο ακουγόταν έντονα πως πριν μήνες ο Αργυρός απέρριψε πρόταση για συνεργασία με την Βανδή επιλέγοντας τελικά να βρεθεί τον φετινό χειμώνα στο πλευρό της Πάολα.

 

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Πράγματι συζητήσεις μεταξύ των δύο καλλιτεχνών υπήρξαν ωστόσο και οι δύο εντάχθηκαν σε διαφορετικά σχήματα υπό την ομπρέλα του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη. Ο μεν Αργυρός στο πλευρό της Πάολα στο Theatro, η Βανδή με τον Παντελίδη στο Fantasia αφού ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να δούμε μαζί στην ίδια πίστα την Δέσποινα Βανδή και τον Κωνσταντίνο Αργυρό όμως οι συζητήσεις ακόμη είναι σε αρχικό στάδιο.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνος Αργυρός | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση