Είναι σημαντικό να ασχολούμαστε με Ελληνικές επιτυχίες στο εξωτερικό και είναι παράλληλα υποχρέωσή μας να τις αναδεικνύουμε.
Το Grand Hotel Park στο Γκστάαντ της Ελβετίας διοργάνωσε γαστρονομικές βραδιές, όπου προσκάλεσε σεφ από όλον τον κόσμο να μαγειρέψουν, και έτσι το απαιτητικό κοινό του να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικές φιλοσοφίες στο χώρο της μοντέρνας κουζίνας.
Ενας από τους προσκεκλημένους σεφ ήταν και ο Εκτορας Μποτρίνι, ο οποίος μαγείρεψε μαζί με την ομάδα του στις 16 κ 17 Φεβρουαρίου 2014 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα ενδιαφέρον μενού υψηλών απαιτήσεων και ιδιαίτερης έμπνευσης.
Μάλιστα ήταν τόσο ιδιαίτερα και γευστικά τα πιάτα του Κερκυραίου που εντυπωσίασαν ακόμη και τον Benoit Violier, τον καλύτερο σεφ για το 2013 σύμφωνα με τον οδηγό Gaultet Millau και σεφ του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin εστιατορίου Hotel de Ville στο Crissier.
Στην Ελληνική τέχνη υποκλίθηκε και η Jummong Noradee, σεφ του ταϊλανδέζικου εστιατορίου του ξενοδοχειου Beau Rivage στη Γενεύη καθώς επίσης και ο Rachid Agouray, σεφ του La Mamounia, εστιατόριο του ομόνυμου ξενοδοχείου 5 αστέρων στο Μαρακές.
Δείτε τον Έκτορα στην Κουζίνα του ξενοδοχείου να πονάει απο την κούραση… καθώς και μερικά απο τα πιάτα του…