Home :: Gossip-tv.gr

Gossip-tv.gr
  • Home
  • Lifestyle
  • Showbiz
  • G-Sports
  • Media
  • G-Fashion
  • G-Secrets
  • G-Sexy
  • Astrology
  • Celebrities
  • Photos
  • Videos
  • G-Specials
  • Inside Stories
  • Ειδήσεις
  • Παρασκήνιο
  • Άποψη
Browse: Home / Άποψη / Δημήτρης Μάρκος: Η επιστροφή στην τηλεόραση και τα φιλιά από δυο γυναικάρες!

Δημήτρης Μάρκος: Η επιστροφή στην τηλεόραση και τα φιλιά από δυο γυναικάρες!

29 - Μαρ - 2013 14:40

Η ιδέα για το «Happy Hour» ήταν μία «έμπνευση» του Δημήτρη, μετά από πολύ κουβέντα με απλό καθημερινό κόσμο. Πρόκειται για μία εκπομπή που θα καταγράφει και θα παρουσιάζει τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε προϊόντα – υπηρεσίες, ενώ θα δίνει παράλληλα πλούσια δώρα στους τηλεθεατές!

Άλλη καινοτομία της εκπομπής είναι η «στήριξη» εκείνων των τίμιων επαγγελματιών οι οποίοι πουλάνε φθηνά και ποιοτικά είδη, με το να τους δώσει βήμα να «διαφημίσουν» την επιχείρησή τους, αναγκάζοντας έτσι και τους κερδοσκόπους να προβληματιστούν και – γιατί όχι – να συνετιστούν!

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τρίτη από τις 9 μμ έως τις 10.30 μμ στο «Channel 9» και εκτός από τα ρεπορτάζ θα έχει πολλούς «επώνυμους» καλεσμένους, οι οποίοι θα σχολιάζουν τα θέματα αυτά της καθημερινότητάς! Δυο πρώτες; Η Γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου και η παρουσιάστρια Μαρία Λουϊζα Βούρου! Και όπως βλέπετε ο jim-άκος πέρασε πολύ καλά στα γυρίσματα!

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα
Tweet

Posted in Άποψη, Ειδήσεις, Παρασκήνιο | Tagged Δημήτρης Μάρκος, Μαρία Λουϊζα Βούρου, Χριστίνα Πάζιου | Leave a response

« Previous Next »

Αναζήτηση