Τη δυνατότητα να προσθέσει έναν ακόμη παγκόσμιο τίτλο αποδοχής, αναγνώρισης και επιβεβαίωσης της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει μέχρι σήμερα θα έχει ο Έκτορας Μποντρίνι. Ο Έλληνας σεφ κέρδισε το πρώτο βραβείο για το βιβλίο του απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό World Cookbook Awards για την Ελλάδα και αυτόματα πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο διαγωνισμό που λάβει χώρα στο Παρίσι στις 23 Φεβρουαρίου. Το αλάνι απο την Κέρκυρα δέχτηκε χθες το mail του προέδρου του Οργανισμού Edouard Cointreau και ήταν χαρούμενος και πολύ ευτυχισμένος. Να ευχηθούμε να τα καταφέρει και στο Παρίσι στον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί μπροστά στην Πυραμίδα του Μουσείου του Λούβρου!!!