Η ψυχολόγος πριν από 1 περίπου χρόνο έγινε μανούλα και σήμερα είναι πιο όμορφη και ευτυχισμένη από ποτέ. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της αφού είχε πάρει μόλις 12 κιλά καθ’ όλη τη διάρκεια των 9 μηνών. Όπως δηλώνει, πριν μείνει έγκυος έτρωγε άστατες ώρες και θρεπτικά πτωχές τροφές, ενώ κατανάλωνε πολύ συχνά γλυκά. Με αφορμή την εγκυμοσύνη αποφάσισε να ξεκινήσει σωστή διατροφή καταναλώνοντας φρούτα κάθε 2 περίπου ώρες, πολλές σαλάτες αλλά και εντάσσοντας στην διατροφή της τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα μικρά ψάρια όπως , σαρδέλες, γαύρους κ.λ.π., που αποτελούν ιδιαίτερα ωφέλιμες τροφές για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου. Το σημαντικότερο είναι πως ακόμη και σήμερα ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κορούλας της εξακολουθεί να ακολουθεί τα ίδια διατροφικά πρότυπα και έχει αποβάλει από τη διατροφή της τα γλυκά, αφού όπως δηλώνει τώρα πια προτιμά τα ξινά τρόφιμα. Η Σοφία Παπικινού μας εξηγεί: Η περίοδος της εγκυμοσύνης μπορεί να αποβεί πολύ ωφέλιμη διατροφικά περίοδος ιδιαίτερα για τις γυναίκες με πολύ χαμηλό βάρος προ εγκυμοσύνης, ή γυναίκες φυσιολογικού βάρους με λανθασμένες διατροφικές συνήθειες. Αρχικά μπορεί να βοηθήσει τις πολύ αδύνατες γυναίκες να πάρουν βάρος και να το διατηρήσουν και μετά τον τοκετό και να τις εκπαιδεύσουν με τη βοήθεια Διαιτολόγου να μάθουν να τρώνε σωστά για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και την διατήρηση ενός υγιούς βάρους που μπορεί να τις προφυλάξει από μελλοντικά προβλήματα υγείας. Σημαντικό είναι επίσης να προστεθεί, πώς είναι φρόνιμο να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Σαντυ και να να καταναλώνετε ψάρια 2-3 φορές την εβδομάδα καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αφού έχουν απίστευτα ευεργετικές ιδιότητες που βοηθούν την ανάπτυξη του εμβρύου, αλλά να αποφεύγετε την κατανάλωση μεγάλων ψαριών και ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από τον ατλαντικό όπως σολωμός, τόνος, ξιφίας γιατί μπορεί να περιέχουν βαρέα μέταλλα που είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για το έμβρυο.