Μυστικά: Πώς έχασε η Ελεονώρα Ζουγανέλη 50 κιλά

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη αποτελεί αναμφισβήτητα μια από τις πιο ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες τραγουδίστριες. Ανήκει σε εκείνες που έχουν καταφέρει να καταξιωθούν στο χώρο με τις υπέροχες φωνές και τα τραγούδια τους και όχι με τα κορμιά τους. Παρόλο που το κορμί της δεν θύμιζε το κλασσικό αδύνατο και καλογυμνασμένο σώμα των συναδέλφων της , κατάφερε να αδυνατίσει και να χάσει περίπου 50 κιλά με σωστή διατροφή και δίαιτα αλλά πάνω απ` όλα με ηρεμία και καλή ψυχολογία.

Η κλινική διατολόγος Σοφία Παπικινού αποκαλύπτει:

«Όπως έχει δηλώσει, έχει ταλαιπωρηθεί πολύ με δίαιτες στο παρελθόν και δεν κατάφερνε να χάσει βάρος γιατί δεν είχε στόχο και δεν είχε την κατάλληλη ψυχολογία για μπορέσει να καταφέρει ένα σωστό αποτέλεσμα. Η ολοένα και μεγαλύτερη ανοδική πορεία στα επαγγελματικά της, της έδωσε το κίνητρο που έψαχνε και έτσι με ηρεμία και ψυχολογία στα ύψη κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της και να απαλλαγεί από τα περιττά της κιλά.

Τα σημαντικότερα πράγματα σε μια δίαιτα, πέρα από το σωστό και εξατομικευμένο σχεδιασμό της είναι η καλή ψυχολογία, η ψυχική ηρεμία και το υγιές κίνητρο. Χωρίς αυτά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό και τα κιλά θα επανακτηθούν με την πάροδο του χρόνου. Για το λόγο αυτό πρίν ξεκινήσετε μια δίαιτα καλό είναι να διανύεται μια περίοδο ψυχικής ηρεμίας και ευημερίας και να έχετε πάντα ένα κίνητρο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε καλύτερα το στόχο σας».
 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα