Τι θα μου συμβεί τις επόμενες μέρες;

Ζήτησα από το E-shop του Astrology.gr να αναλύσει τον γενέθλιο χάρτη μου. Ομολογώ ότι, χρόνια τώρα δεν ασχολήθηκα ουσιαστικά με το θέμα. το εκλάμβανα ως ένα μέσο ικανοποίησης της έμφυτης ανασφάλειας του ανθρώπου. όμως με την ανάλυση των χαρακτηριστικών του Νάσου, κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η έρευνα των συνεργατών του astrology.

Από τις διελεύσεις λοιπόν ξεχώρισα δύο ημερομηνίες πολύ κοντινές. τι θα μου συμβεί τις επόμενες μέρες;

23 ∆εκε βρίου 2011 – Άρης σύνοδο με Σελήνη
Η έντονη ανάγκη να εκφραστείτε σας ωθεί να δώσετε φωνή στην πιο ιδιότροπη πλευρά
του εαυτού σας. Σε ανθρώπους με έντονο συναίσθημα, η όψη αυτή –που συμβαίνει κάθε 2 χρόνια– υποδηλώνει μια περίοδο έντασης και εσωτερικής αναστάτωσης, η οποία συνδέεται άμεσα με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού τους που προσπαθούν να δείξουν στους άλλους. Οδηγεί σε διαμάχες, περιφρόνηση των κοινωνικών συμβάσεων και εσωτερικές συγκρούσεις, οι οποίες _μεταφέρονται στον έξω κόσμο. Είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές, ή για να παραμείνετε στην αφάνεια και να μην πιέζετε καταστάσεις. Συχνά, η διέλευση αυτή σημαίνει προβλήματα υγείας για εσάς ή τον σύντροφό σας.
Το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι η αφύπνιση και η αναπτυγμένη αυτογνωσία. Συχνά, σηματοδοτεί _μια σημαντικότατη συναισθηματική εμπειρία που δε θα ξεχάσετε ποτέ. Ο βαθύτερος εαυτός έρχεται απότομα σε επαφή με αλήθειες και οι λανθασμένες αντιλήψεις αποκαλύπτονται, προκαλώντας τρομερή προσωπική αναστάτωση.
19 Ιανουαρίου 2012 – Κρόνος σύνοδο με Ήλιο
Η διέλευση αυτή φέρνει στην επιφάνεια τους καρπούς των επιτευγμάτων του παρελθόντος: εισπράττετε αυτά για τα οποία εργαστήκατε, και θα πάρετε ότι σας αξίζει. Ο κανόνας είναι τόσο απόλυτος, ώστε μπορείτε να τον εφαρμόσετε και αντίστροφα: εάν, δηλαδή, βλέπετε την επιτυχία να σας χτυπά την πόρτα, να είστε σίγουροι ότι την κερδίσατε με το σπαθί σας και τη δικαιούστε. Αν όμως έρχεται αποτυχία, σημαίνει ότι για κάποιο λόγο πηγαίνατε γυρεύοντας. Ίσως χρειαστεί να σκάψετε πολύ βαθιά μέσα σας για να βρείτε τα αίτια, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Στην καλύτερη περίπτωση, η περίοδος αυτή σας επιβραβεύει για τις προσπάθειές σας. Επομένως, είναι πιθανό να υποδηλώνει μια εποχή «μέθης», η οποία οφείλεται στη δημοτικότητα, την επιτυχία, την επίτευξη. Στη χειρότερη περίπτωση, σημαδεύει το τέρμα ενός δρόμου, που είχε χαραχτεί λάθος από την αρχή και, άρα, δικαίως καταλήγει στην ήττα. Όπως και να ’χει, πρόκειται για μια αποκορύφωση: είναι καιρός να θερίσετε τις φιλοδοξίες που σπείρατε. Αν η σπορά ήταν καλή και προσεγμένη, θα σας δώσει τους χρυσούς καρπούς της επιτυχίας και της αναγνώρισης. Αν ήταν φτωχική και της επιτρέψατε να γεμίσει ζιζάνια ακόμα και το χωράφι του γείτονα, θα φέρει ελάχιστο φαΐ στο τραπέζι, ή καθόλου. Εφόσον το αποτέλεσμα είναι θετικό, μην αφήσετε την επιτυχία να σας ξεσηκώσει. ∆εν μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο, _ην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στο απόγειο και πρέπει να χαλαρώσετε σιγά σιγά. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε, είναι καιρός να
επανεξετάσετε τα σχέδια και τους στόχους σας με προσοχή και διάκριση, και να επιδιώξετε κάτι πιο εφικτό, ξεχνώντας όσο γίνεται τις αποτυχίες του παρελθόντος. Αφήστε πίσω σας, με τη βαθύτερη έννοια, ότι και αν σας φέρνει αυτή η διέλευση, ώστε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να προχωρήσει ομαλά και να κατευθυνθεί προς νέες επιτυχίες, σε άλλα πεδία.

 

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα