Κωνσταντίνος Χριστόφορου: Ποιος του τηλεφώνησε δευτερόλεπτα μετά την αποχώρηση;

Τι κι αν πολλοί περιμένουν απο τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να «κλαφτεί» για την αποχώρησή του λόγω της αντιπαράθεσης του με τον Κωστόπουλο σε προηγούμενο live; Εκείνος μόνο χαμόγελα μοιράζει σε όσους τον πλησιάζουν στον δρόμο ενώ έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να υλοποιεί τα σχέδια του! Ποια είναι αυτά; Χωρίζονται σε προσωπικά και επαγγελματικά!

 

Ο Κωνσταντίνος δεν θα περάσει τα Χριστούγεννα όπως όλοι πίστευαν στη γενέτειρά του τη Κύπρο, αλλά στην Αθήνα! Τώρα έρωτας είναι, δεν γνωρίζουμε, ό ίδιος πάντως όταν τον ρωτήσαμε είπε χαρακτηριστικά στο gossiptv: «Ανυπομονώ να περάσω τις γιορτές με τα φιλαράκια μου που τόσο μου έλειψαν όλο τον καιρό που έκανα πρόβες για το Dancing!». Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια, μετά από ενάμιση μήνα επιτυχημένων εμφανίσεων στην «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι με την Ελένη Δήμου, τον Φεβρουάριο το σχήμα θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη!

 

Όσο για το τι θα κάνει μετά, όσο και αν τον πιέσαμε δεν αποκάλυψε το όνομα του επιχειρηματία που του τηλεφώνησε τη Δευτέρα τα ξημερώματα! Μάλιστα, τον παρακολουθούσε κάθε Κυριακή στο Dancing και δήλωσε και θαυμαστής του! Μόλις λοιπόν είδε ότι μάζεψε τα…παγοπέδιλα του και έφυγε, επικοινώνησε στα καπάκια μαζί του. Προφανώς επέστρεφε από το νυχτερινό κέντρο σπίτι και του τηλεφώνησε για να συζητήσουν! Αρχικά η πρόταση ήταν για τις αρχές Φεβρουαρίου αλλά ο καλλιτέχνης είχε κλείσει! Έτσι οι δυο άντρες άφησαν ανοιχτή τη συνεργασία με τη πιθανότητα να γίνει αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη. Ο Κωνσταντίνος δεν έχει πικρή γεύση και αισθάνεται πως ίσως έφυγε και την κατάλληλη στιγμή γιατί είχε αρχίσει να κουράζεται. Άλλωστε σε λίγο θα πρέπει να ξεκινήσει νέες πρόβες καθώς θα ανανεωθεί το πρόγραμμα που παρουσίαζαν με την Ελένη Δήμου μετά τη γιορτή των Φώτων που θα βρεθεί για λίγες μέρες στη Κύπρο, θα πρέπει να πάει στη Θεσσαλονίκη.

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα