Η αλήθεια που γνωρίζω ΕΓΩ για το μεσημεριανό του STAR

Ακούω τον τελευταίο καιρό πολλά για την νικολέττα. Πολλα, αβάσιμα και ανακριβή. Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να γράψω αυτά που γνωρίζω. Διότι και σας το λέω ειλικρινά τον τελευταίο καιρό βαρέθηκα να απαντώ στο Facebook και στο ραδιόφωνο σε δύο ερωτήσεις. Αν ξεκινήσει και πάλι το ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ-κάτι που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ-κι αν κόβεται το μεσημεριανό του STAR. Σας το λέω και το υπογράφω. Κρατήστε την ημερομηνία…

Δεν φεύγει από την ζώνη της η Νικολέττα Ράλλη , θα παραμείνει κανονικά όλο την τηλεοπτική σεζόν όπως ακριβώς επέλεξε να γίνει ο Σταμάτης Μαλέλης. Και είναι γνωστό ότι όταν ο Μαλέλης αποφασίζει κάτι στην δουλειά του δεν το αλλάζει. Το στηρίζει μέχρι τέλους.

Ήταν επιλογή του η μελαχρινή παρουσιάστρια και η απόφασή του να δοκιμάσει ένα πιο νεανικό προϊόν το μεσημέρι που ως τώρα ήταν φορτωμένο από βαριές παρουσίες και θέματα δεν δέχεται αμφισβητήσεις.

Η Νικολέττα έφτασε στο STAR σε μια δύσκολη χρονιά για την τηλεόραση και σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που είχε ποτιστεί τόσα χρόνια από την ακραία μορφή του λαϊκού ρεπορτάζ από τις μεσημεριανές ζώνες που άλλες το έκαναν πιο βαρύ και άλλες πιο επιπόλαιο αλλά στο τέλος της μέρας το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν το μελαχρινό κορίτσι που διαθέτει λέγειν και ωραία παρουσία έπρεπε να κολυμπήσει στα βαθιά και να ξυπνήσει το τηλεοπτικό κοινό λέγοντάς του ότι το μεσημέρι υπάρχει και άλλου είδους life style ενημέρωση : Αυτή που δεν πονάει κανέναν συνεντευξιαζόμενο αυτή που δεν προσβάλει προσωπικότητες , αυτή που δεν σε κάνει να ντρέπεσαι όταν την παρουσιάζεις , αυτή που δεν σε αναγκάζει να βγάλεις ψεύτικα θέματα από την κοιλιά σου για να δημιουργήσεις επικαιρότητα όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις. Και βέβαια αυτή η εκπομπή φαίνεται ότι κατάφερε να μιλήσουν σε μεσημεριανή εκπομπή πρόσωπα που σπάνια μιλάνε στην τηλεόραση γιατί ακριβώς ένιωσαν ασφάλεια με την συγκεκριμένη παρουσιάστρια με τους αυθεντικούς συμπαρουσιαστές της και ήξεραν ότι μιλώντας στο MADE IN STAR δεν θα εκτεθούν αλλά και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Η εκπομπή επίσης που βρίσκεται σε μια δύσκολη ζώνη δεδομένης και της παρουσίας της ωραίας Ελένης στον Άλφα έχει καταφέρει το ακατόρθωτο αφού η μια παρουσιάστρια είναι πολλά χρόνια στο γυαλί ενώ η Νικολέττα κάνει τα πρώτα της βήματα. Επίσης η εκπομπή της Νικολέττας φέρνει χρήματα στο κανάλι με τους διαγωνισμούς που παρουσιάζει και αυτό είναι μεγάλο προσόν για την εκπομπή. Αν για παράδειγμα ήταν πρωινή εκπομπή τότε θα το ξανασυζητούσαμε γιατί και 40% να έκανε σε τηλεθέαση αυτό θα ήταν καλό μόνο για το προφίλ του καναλιού και όχι απαραίτητα καλό για την τσέπη του. Άρα οι ψηλές τηλεθεάσεις το πρωί είναι απλά για να έχουμε να λέμε.

Όσο για την μετακίνηση της Νικολέττας από τη μεσημεριανή ζώνη , σύμφωνα με το ρεπορτάζ , αυτό θα γίνει αν κι εφόσον το κανάλι της Κηφισιάς αποφασίζει να κόψει τελείως την πρωινή ζώνη όπως ίσως κάνουν και τα υπόλοιπα κανάλια. Τότε εκεί θα σκεφτεί πολύ ο Σταμάτης Μαλέλης ποιον θα βάλει που και γιατί. Θα αποφασίσει να κρατήσει τα φρέσκα του πρόσωπα για να πάει σε ένα κόνσεπτ πιο καινούριο ;

Οπότε θα μετακινήσει και την Ελεονώρα Μελέτη σε μια πιο νευραλγική ζώνη από αυτήν το πρωί για να μπει και αυτή στον ανταγωνισμό; Αυτό είναι το πιο πιθανό . Τι θα γίνει με την Τατιάνα και το Φώτη και τη Μαρία όμως που μαθαίνουμε ότι η Τατιάνα δεν εκπλήρωσε τους στόχους της εκπομπής ; αλλά και ο Φώτης εμφανίζεται δυσαρεστημένος γιατί δεν μπορεί να φέρει τους καλεσμένους που θα ήθελε στο πλατό;

Σε αυτά τα προβλήματα φαίνεται ότι τη λύση θα δώσει η Νικολέττα Ράλλη που ωστόσο θα έχει κερδίσει έδαφος σαν παρουσία και σαν εκπομπή μιας και είναι το φρέσκο πρόσωπο του σταθμού που το χτίζει για να αποδώσει τα μέγιστα… Πάντως ο διευθυντής ειδήδεων και ενημέρωσης Σταμάτης Μαλλέλης που έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο δεν έχει ακόμη πάρει τις αποφάσεις του για όλα αυτά μιας και όλες τις αλλαγές θα τις κάνει από το καλοκαίρι και μετά. Οποιαδήποτε τωρινή του απόφαση ίσως να συνοδευόταν από αποχωρήσεις προσωπικού κάτι που δεν θέλει ο ίδιος με τίποτα να κάνει αφού όλοι γνωρίζουν τον μεγάλο αγώνα που δίνει να μην μείνει κόσμος χωρίς δουλειά.

Όσο για τα νουμεράκια της AGB η αλήθεια είναι ότι δίνει μεγάλα ποσοστά στον Άλφα και στον Αντ1 ….αλήθεια το πόδι τους οι Γερμανοί το έχουν στην AGB αλλά στον Αλφα και στον Αντ1;…..έτσι δεν είναι ;

Κάνε Για να παίζεις την showbiz... στα δάκτυλα