• Facebook
  • Twitter
  • RSS

Νέες γεύσεις και μυρωδιές πλημμύρισαν το ξενοδοχείο «The ΜΕΤ». Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκε το νέο μενού του Sky Bar. Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς, μαζί με την δημιουργική του ομάδα, επέλεξε έναν συνδυασμό παραδοσιακών συνταγών με εντυπωσιακές παραλλαγές όπως η ελληνική έκδοση του sushi και ο αποδομημένος μουσακάς, καθώς και ασιατικής κουζίνας με μαύρο μπακαλιάρο, ταϋλανδέζικο κάρυ και σαλάτα πάπιας. Στην παρουσίαση παρευρέθησαν αντιπρόσωποι των τοπικών εντύπων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών όπου απήλαυσαν το νέο μενού και γνώρισαν τις τολμηρές γαστρονομικές επιλογές του Sky Bar. Εντυπωσίασαν η Σαλάτα τραγανής πάπιας με ρόδι και σάλτσα δαμάσκηνου, τα ρολά θαλασσινών σε φύλλο από κινεζικό λάχανο και γλυκοκαυτερά λεμονάτη σάλτσα, το μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα κάρυ ,γάλα καρύδας και φρέσκα φρούτα, μπάρα γιαουρτιού– φιστίκι Αίγινας με ζελέ μανγκο και παγωτό κεράσι, «Bloody Mary» με Ακροκώλιο Ευρυτανίας, ζελεδάκια βασιλικού και κρέμα ανθότυρου σε τραγανό ψωμάκι στην σχάρα, μελωμένο χταποδάκι στην σχάρα με φρέσκο θυμάρι , παραδοσιακό Tabbouleh και τραγανό χαβιάρι σολομού κ.α.. Σας ανοίξαμε την όρεξη σίγουρα… Δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε! Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι Σάββας Σπαθαρίδης, Αλέξανδρος Αραμπατζής, Χάρης Νεοφυτίδης. Επίσης οι Άντη Παναγιωτίδου, Ντέπη Χιωτοπούλου & κ. Αγγελική Σάπικα.

 

open

Close