Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσει το Sani Gourmet 2012 το οποίο συνεχίζει το ταξίδι στην ουσία της ελληνικής γαστρονομίας. Θα γίνει αναφορά στην κουζίνα που είναι βασισμένη στα τοπικά και εποχικά προϊόντα, πρακτική με οικονομική και οικολογική διάσταση, αφού δεν επιβαρύνεται η τιμή με έξοδα μεταφοράς. Είναι γεγονός ότι το γαστρονομικό περιβάλλον της χώρας μας είναι ένα από τα πιο δυνατά τουριστικά της προϊόντα, και ότι η Ελλάδα μπορεί να ενταχθεί δυναμικά στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη. Με αυτό το σκεπτικό Έλληνες σεφ της εγχώριας αγοράς όπως ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ο Άρης Τσανακλίδης κ.α., θα λάβουν μέρος στο Sani Gourmet 2012 και να εκθέσουν το ταλέντο τους σ’ ένα σημαντικό project που συνδυάζει παράδοση, νεωτερισμό και τόλμη. Το πρόγραμμα καθώς και τα ονόματα των σεφ θα ανακοινωθούν αρχές Απριλίου.
0 Σχόλια
Υποβολή νέου σχολίου