Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί back to back

Λιάγκας – Σκορδά ξανά μαζί back to back

Η τηλεόραση τους χώρισε, αυτή θα τους ενώσει

Κι όμως δεν είναι ένας τίτλος για να μπείτε να δείτε τι γράφω και εγώ περί άλλων τυρβάζω.

Και εξηγούμαι. Όχι, δεν τα ξαναβρήκαν Λιάγκας και Σκορδά και δε θεωρώ ότι αυτό πρόκειται να συμβει ποτέ στο μέλλον. Η κοινή τους, ειλικρινής αγάπη για τους γιους τους, έχει περιορίσει εγωισμούς και αντιπαραθέσεις του παρελθόντος και πλέον ως λογικοί ενήλικες φροντίζουν να πράττουν τα δέοντα για το καλό των παιδιών τους και αποτελούν παράδειγμα χωρισμένων γονιών όχι φαινομενικά, αλλά ουσιαστικά.

Και μπορεί να μη θέλουν να ξαναζήσουν κάτω από τη σκέπη της ίδιας εκπομπής, ο καθένας όμως φροντίζει να στηρίζει τα επαγγελματικά βήματα του άλλου με κοινό στόχο την ευημερία των τέκνων τους. Ποιός θα ξεχάσει τη Φαίη να «επαναστατεί» φέτος εναντίον του ίδιου της του καναλιού παίζοντας στην εκπομπή της την περίφημη «απαγορευμένη» δήλωση του πρώην άντρα της, ο οποίος έλεγε ότι δεν τον αγαπούν στον ΑΝΤ1, τονίζοντας μάλιστα ότι ας τολμήσουν να βάλουν τον Γιώργο απέναντι από πρόγραμμα του σταθμού και μετά ας δουν τα νούμερα. Γενναίο εκ μέρους της. Αντράκι η Φαίη σε όλη την τοποθέτηση της για τα του οίκου της κι ας μην άρεσε καθόλου όπως μαθαίνω αυτο στη διεύθυνση του ΑΝΤ1. Έγιναν μάλιστα και συστάσεις.

Ο δε Λιάγκας έχει κάνει καραμέλα πια τη δήλωση ότι η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στα γυναικεία θέματα και το πιστεύει σθεναρά.

Τι μου μετέφεραν λοιπόν ότι συζητιέται από στελέχη καναλιού, δεδομένου ότι όχι μόνο ο Λιάγκας αλλά και η Σκορδά δε χαίρουν εκτίμησης από τη διέυθυνση του ΑΝΤ1; Από τη διεύθυνση, όχι την ιδιοκτησία, για να είμαστε ξεκάθαροι. «Αυτοί μαζί δεν κάνουν πλέον, σκέψου όμως να τους είχαμε back to back», μου είπαν ότι ακούστηκε. Δηλαδή για να σας το κάνω πιο συγκεκριμένο. Αφού θα περάσουν οι εκλογές πριν το καλοκαίρι και ο κόσμος θα έχει κουραστεί με την έντονη πολιτική κουβέντα, για τη νέα σεζόν δε θα ήταν άσχημη ιδέα μια πιο light εκδοχή πρωινού infotainment 7.00' έως 10.00’ ή 10.30’ με το Λιάγκα και να δίνει τη σκυτάλη (ίσως και με κοινή παρουσία σε αντικριστά στούντιο) στην Σκορδά για να κάνει καθαρά γυναικείο πρωινό. «Βούτυρο στο ψωμί τους» δηλαδή και στους δύο και το «Λιάγκας – Σκορδά» να ξαναπαίξει με ένα τρόπο βρε παιδί μου. Προσέξτε, δεν πρόκειται για εικασία αλλά ούτε και για συζήτηση που έχει γίνει με τους δύο. Είναι δυνητική σκέψη στο μυαλό υπευθύνων εκεί που έπιναν τον πρωινό καφέ τους. Κάπως έτσι γεννιούνται όμως οι ιδέες.

Για να βάλουμε λοιπόν αυτή την κουβέντα του καφέ στο τραπέζι σας παραθέτω κάποια γεγονότα παρακάτω.

Όσο υπάρχει Ποφάντης στον ΑΝΤ1 ο Λιάγκας δε θα κάνει κάτι. Ξεκάθαρο. Ο Λιάγκας θεωρεί τον Ποφάντη άχρηστο και ο Ποφάντης τον Λιάγκα υπερεκτιμημένο. Και όπως έμαθα αυτά τα έχουν ξεστομίσει ο ένας στον άλλο. Άρα οι γέφυρες έχουν γκρεμιστεί μεταξύ τους οριστικά.

Το συμβόλαιο του Λιάγκα θα λυθεί λογικά αρχές του 2019 ή με τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν στα τέλη Μαίου.

Υπό τις ίδιες συνθήκες, η Σκορδά δεν αντιμετωπίζεται φέτος όπως τα προηγούμενα χρόνια, αν και τα φέρνει και με το παραπάνω τα λεφτά της (ρωτήστε τον διευθυντή του εμπορικού Αντώνη Μεταξά). Το συμβόλαιο 2 ετών + 1, μπορεί να είναι μονομερώς από το κανάλι, αλλά εδώ σηκώνει πολύ κουβέντα για τους όρους του +1, συν το γεγονός ότι αν ξενερώσει ο κεντρικός παρουσιαστής (πράγμα που συμβαίνει με τη Φαίη όσο περνά ο καιρός) δεν μπορεί να φέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν τέλοσπαντων έρθει ρίξη και με την πλευρά της Φαίης, να δείτε που το σενάριο «back to back» θα πάρει σάρκα και οστά και από κουβέντα του καφέ θα γίνει προτζεκτάρα.

Όλα αυτά βέβαια με μία προυπόθεση. Να παραμείνουν στην κεφαλή όσοι υποστηρίζουν στον ΑΝΤ1 τα φθηνά «εναλλακτικά» χερια.

GALLERY

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.