Όλη η αλήθεια για την ανανέωση των συμβολαίων για Σκορδά, Μπεκατώρου, Μακρυπούλια, Αρναούτογλου

Όλη η αλήθεια για την ανανέωση των συμβολαίων για Σκορδά, Μπεκατώρου, Μακρυπούλια, Αρναούτογλου

Ο ΑΝΤ1 έρχεται με ισχυρή πρόταση για τα "βαριά χαρτιά" του, η πρόταση στη Δούκισσα και η αβεβαιότητα για Λιάγκα

Έχουν γραφτεί πολλά για την ανανέωση των συμβολαίων στον ΑΝΤ1, αφού η φετινή χρονιά είναι η χρονιά του "συν ένα", δηλαδή της μονομερούς ανανέωσης από πλευράς του σταθμού, για τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι πρωταγωνιστές του καναλιού του Αμαρουσίου, επί διοίκησης Γιάννη Λάτσιου. Ποιά είναι όμως η αλήθεια;

Για να ξεκινήσουμε αντίστροφα, νέο συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει κανένας και αναλυτική κουβέντα, για χρήματα και projects δεν έχει κάνει κανένας. Όμως ο ΑΝΤ1 έχει διαμηνύσει σε Σκορδά, Μπεκατώρου, Μακρυπούλια και Αρναούτογλου ότι η πρόθεση της επιχείρησης είναι να ανανεώσουν και οι τέσσερις φέτος τον Ιούνιο με νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 έτη.

Δηλαδή ο ΑΝΤ1 δεν πρόκειται απλώς να ενεργοποιήσει το +1 από μέρους του, αλλά να ζητήσει νέα συμβόλαια από τους πρωταγωνιστές του, ίδιας διάρκειας με αυτά που ήδη έχουν (2+1 έτη), αλλά όχι και με τους ίδιους όρους, αφού αυτά τα δύο χρόνια κάποιοι έχουν φέρει νούμερα τηλεθέασης και καποιοι όχι τα αναμενόμενα. Το κραταιό επιχείρημα του ΑΝΤ1 είναι ότι αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ένα συμβόλαιο για τρία χρόνια δίνει σιγουριά στους παρουσιαστές του. Σε μια αγορά δύσκολη, με το STAR και τον ALPHA να μην έχουν χώρο αφού οι περισσότερες ενεργές ζώνες τους έχουν εκπομπές και παρουσιαστές, το ΣΚΑΪ να διανύει κακή περίοδο και να μην έχει εμπειρία από μεγάλες, εσωτερικές παραγωγές και το ΟΡΕΝ να μην είναι η πρώτη επιλογή για τα "βαριά χαρτιά", αφού ακόμα τώρα στήνεται, το συμβόλαιο που προτείνει ή καλύτερα επιβάλλει ο ΑΝΤ1, για πολλούς φαντάζει όαση. Ένα σας λέω. Έως τις 15 Μαίου θα έχουν γίνει ΟΛΕΣ οι συζητήσεις με κάθε λεπτομέρεια και τα συμβόλαια θα πάρουν τη νομική οδό. Κρατήστε το. 15 Μαίου!

Αναλυτικότερα:

Φαίη Σκορδά: Η Φαίη είναι το βαρύ χαρτί της πρωινής ζώνης στην μεταΛιάγκα εποχή. Φέτος θα κλείσει κοντά στο 20% και πρώτη στη ζώνη της, με μικρή βέβαια διαφορά από την Φωλιά Των ΚουΚου, με πολλά εσωτερικά προβλήματα που δεν βγήκαν όμως στον αέρα (παραιτήθηκε η υπεύθυνη της εκπομπής Κατερίνα Γιαννακοπούλου πριν τα Χριστούγεννα, οι σχέσεις με τη Λίτσα Πατέρα δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά η κα Πατέρα θα χαιρετήσει τελευταία το Πρωινό του ΑΝΤ1, συν ότι υπάρχει μουρμούρα από το πρόγραμμα για ανάγκη ανανέωσης και για "παρωχημένο gossip"). Η ίδια παραμένει "φρέσκια" και αγαπητή στο κοινό παρά τα 7 χρόνια που είναι σ' αυτή τη ζώνη. Όπως μαθαίνω θα γίνει πρόταση για νέο συμβόλαιο (2+1 έτη) και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με βασική ενασχόληση του την πρώτη θέση στο πάνελ του Πρωινού.

Μαρία Μπεκατώρου: Η Μαρία είναι η φετινή "βασίλισσα" του ΑΝΤ1, αφού το κυριακάτικο Your Face Sounds Familiar, "πάτησε" το Survivor και έφερε τα παλιά καλά 25ρια της prime time της Κυριακής που ο ΑΝΤ1 είχε να δει χρόνια. Και το καθημερινό Still Standing πάει μια χαρά και η Μαρία θα συνεχίσει του χρόνου να ρίχνει παίκτες στις τρύπες, με την ευλογία της διοίκησης του ΑΝΤ1.

Ζέτα Μακρυπούλια: Η Ζέτα περνάει πολύ καλά στο Ρουκ Ζουκ. Κάνει μόλις δύο γυρίσματα την εβδομάδα, έχει χρόνο για το θέατρο και την προσωπική της ζωή, το Ρουκ Ζουκ κάνει επιτυχία και φέρνει νούμερα τηλεθέασης και όλοι πληρώνονται στην ώρα τους. Αυτή η σχέση δεν πρόκειται να χαλάσει. Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Ζέτα και η Ζέτα τον ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο Γρηγόρης τελικά έκανε φέτος το 2night Show, με την τηλεθέαση να περνά από χίλια κύματα, από μονοψήφια έως 15αρια. Το ξέρει και ο Γρηγόρης ότι φέτος δεν κάνει επιτυχία, ούτε αποτελεί trend τις ημέρες προβολής του σόου του. Δικαιολογίες ή επιχειρήματα υπάρχουν πολλά και αυτά τα έχει γνωστοποιήσει ο Αρναούτογλου στη διοίκηση του προγράμματος. Ο ΑΝΤ1 όμως τον θέλει στη φαρέτρα του και ίσως να έρθει στο μέλλον και κάποιο concept που ο Γρηγόρης θα σώσει την παρτίδα. Έτσι σκέφτονται και γι αυτό θα του προτείνουν να ανανεώσει για 2+1 χρόνια. Θα τα βρουν και στα μειωμένα οικονομικά νομίζω στο τέλος.

Πάμε τώρα στις περιπτώσεις Γιώργου Λιάγκα και Δούκισσας Νομικού:

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε, είχε πει ο Σόλωνας προς τον Κροίσο και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση Γιώργου Λιάγκα και ΑΝΤ1. Οι δύο πλευρές έχουν να βρεθούν και να συζητήσουν πριν την αλλαγή του νέου έτους. Μη σας πω και πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ο Λιάγκας είναι στην εφεδρεία γιατί και project για το βεληνεκές του δεν είχε βρεθεί και απέναντι δεν ήθελαν να τον δούν, αλλά τώρα φτάνει η ώρα της κρίσης. Η λογική λέει ότι ο ΑΝΤ1 δε θα κάνει χρήση του "συν 1" και θα αφήσει τον Λιάγκα να δοκιμαστεί σε άλλο κανάλι (πολλοί λένε για το ΟΡΕΝ). Κάποιοι όμως τονίζουν ότι ο ΑΝΤ1 μπορεί να επανέλθει με νέο συμβόλαιο (2+1 έτη) και στον Λιάγκα, αν ήδη έχει κάποιο project στα σχέδια που ταιριάζει στον πληθωρικό παρουσιαστή. Μικρη είναι η πιθανότητα γι αυτό το ενδεχόμενο, αλλά από τον ΑΝΤ1 τονίζουν να περιμένουμε μέχρι τις αρχές Μαίου που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Χρήση του +1 μόνο και μόνο για να τελειώσουν την καριέρα του Λιάγκα αποκλείω να γίνει, αφού ο ίδιος υπήρξε κύριος στην έως τώρα συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και οι σχέσεις του με τον μεγαλομέτοχο δεν είναι κακή, άρα γιατί κάποιος να θέλει να "καταστρέψει" ετσιθελικά κάποιον που του έφερε χρήματα και δεν μίλησε ποτέ απαξιωτικά για την διοίκηση παρά μόνο για το πρόγραμμα και τις επιλογές του;

Όσο για τη Δούκισσα Νομικού το μέλλον της για τον επόμενο χρόνο θα είναι δίπλα στο δεύτερο παιδάκι της, αφού η όμορφη παρουσιάστρια είναι έγκυος. Σ' αυτή την περίπτωση υπάρχει ένα ιδιότυπο περιβάλλον στο οποίο θα συζητήσουν οι δύο πλευρές. Ο ΑΝΤ1 θέλει τη Δούκισσα και η Δούκισσα έχει άψογες σχέσεις με τη διοίκηση. Αυτή τη στιγμή όμως η προτεραιότητα της είναι η γέννα και το μεγάλωμα του δεύτερου τέκνου. Η χρυσή τομή που θα βρεθεί για το συμβόλαιο της Νομικού θα είναι σίγουρα κοινή συναινέσει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.