Τραϊνός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα: Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα!

Τραϊνός Δέλλας-Γωγώ Μαστροκώστα: Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα!

«Λογικά θα είχε κέφια ο θεός μια μέρα σαν σήμερα, αλλιώς δεν υπάρχει εξήγηση για αυτόν τον άνθρωπο. Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου. Σ’ ευχαριστώ θεέ μου». Αυτό ήταν το μήνυμα του Τραϊανού Δέλλα για τα 47α γενέθλια της Γωγώς Μαστροκώστα.

Και σίγουρα ο Τραϊανός έχει πολλούς λόγους να ευχαριστεί το θεό. Πρώτον γιατί έφερε στο δρόμο του τη Γωγώ και ζει την απόλυτη ευτυχία, δεύτερον τον έκανε πατέρα και τρίτον στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με το πρόβλημα υγείας της, δεν τους εγκατέλειψε.

Το χρονικό της γνωριμίας

Οι εμφανίσεις της στο ΟΑΚΑ αρχίζουν να σχολιάζονται. «Γιατί παρακολουθεί την ΑΕΚ η Γωγώ Μαστροκώστα; Είναι η αγαπημένη της ομάδα ή βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου ποδοσφαιριστή;» Την απάντηση την έδωσε η ίδια. «Εγώ είμαι... Τραϊανός Δέλλας». Με αυτήν την ατάκα η ξανθιά καλλονή παραδέχτηκε τη σχέση της με τον τότε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας γνωρίστηκαν στα μπουζούκια. Είπαν απλά ένα «χαίρω πολύ» και αυτό ήταν όλο. Λίγο καιρό μετά, συναντήθηκαν και πάλι τυχαία στο Κολωνάκι. Η επόμενη συνάντηση τους όμως ήταν προγραμματισμένη! Η Γωγώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόταση του Τραϊανού και κανόνισαν να βγουν για ποτό.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το love story του ζευγαριού. Το ημερολόγιο γράφει 2008 και η Γωγώ περιμένει το πρώτο τους παιδί. Ένα έτος που θα μπορούσε να είναι το καλύτερο της ζωής της αλλά ταυτόχρονα και το χειρότερο. «Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008 έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε ένα χρόνο» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η σχέση τους έχει περάσει και εύκολες αλλά και δύσκολες ημέρες. Η αγάπη τους όμως και η πίστη τους στο θεό δεν τους άφησε να χαλάσουν αυτό το όμορφο που είχαν χτίσει. Καμία σχέση και κανένας γάμος δεν είναι εύκολος, όταν όμως υπάρχει αληθινή και ειλικρινής αγάπη τα όποια προβλήματα, μικρά/μεγάλα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο.

Το μόνο που έχουμε να τους ευχηθούμε είναι κάθε χρόνο να γιορτάζουν τα γενέθλια της Γωγώς μαζί και χαμογελαστοί.