Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και τον αθλητισμό

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz και τον αθλητισμό

Είχαν μπει από καιρό οι… ψύλλοι στα αυτιά μας αλλά δεν μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε το χωρισμό του συγκεκριμένου ζευγαριού. Το γεγονός ότι σταμάτησαν τις κοινές εμφανίσεις και τις κοινές φωτογραφίες στα social media μας είχε βάλει σε υποψίες.  

Ψάξαμε, ρωτήσαμε και τελικά η απάντηση ήρθε μέσω… Instagram! Έπειτα από 4,5 χρόνια σχέση το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί.

Εκείνος ποδοσφαιριστής και εκείνη σχεδιάστρια. Πρόκειται για τον Στέφανο Καπίνο και τη Μιρκέτα Βιδάλη. Ο τερματοφύλακας από τον περασμένο Φλεβάρη εγκατέλειψε την Ελλάδα καθώς αγωνίζεται στην αγγλική στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτός βέβαια ίσως και να μην είναι ο λόγος χωρισμού καθώς στο παρελθόν η Μιρκέτα τον είχε ακολουθήσει στη Γερμανία όταν πήρε μεταγραφή στη Μάιντς. Αυτή τη φορά όπως δε συνέβη το ίδιο.

Οι πληροφορίες μας λένε πως τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει πριν ο διεθνής γκολκίπερ φύγει από τον Ολυμπιακό. Έχουν σταματήσει να ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ η νεαρή σχεδιάστρια έχει σβήσει και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Σε αντίθεση με τον Καπίνο που έχει ακόμα δύο φωτογραφίες με τη Μιρκέτα και αυτές προφανώς γιατί είναι μαζί με άλλους φίλους…

GALLERY