Η φωτογραφία που... επιβεβαιώνει την δεύτερη εγκυμοσύνη της lady Ταχτσίδη

Η φωτογραφία που... επιβεβαιώνει την δεύτερη εγκυμοσύνη της lady Ταχτσίδη

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες μέρες ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου, θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε στο Instagram η ξανθιά καλλονή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. «Ο έρωτας ο αληθινός γιορτάζει κάθε μέρα ! Σε εσένα που ήρθες στη ζωή μου και έγινες όλη μου η ζωή. Σε εσένα Έρωτά μου ξαφνικέ και ανεπανάληπτε... λόγε μου και αιτία να ζώ, άντρα μου, αγάπη μου και πατέρα των παιδιών μου,(που θα έρθουν * γιατί θέλουμε πολλά ) ΣΕ ΑΓΑΠΩ!». Μέχρι τώρα κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει αλλά υπάρχει μια φωτογραφία που δείχνει την κοιλίτσα της Ζέτας, φουσκωμένη.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, την Τετάρτη (15/2), είχε τα γενέθλια του και η αγαπημένη του, διοργάνωσε πάρτι για την κορώνα του σπιτιού της, όπως έγραψε. Η lady Tαχτσίδη, όπως αυτοαποκαλείται, ανάρτησε φωτογραφία με τον άντρα της και την κόρη τους και παρότι έλαμπε μέσα στο κόκκινο φόρεμα της, η κοιλίτσα της φαινόταν φουσκωμένη. Δε νομίζουμε να ήταν από τα γλυκά….

Δείτε παρακάτω και βγάλτε και εσείς τα συμπεράσματα σας…

GALLERY