Ο κούκλος προπονητής της Γλυφάδας Δημήτρης Μάζης

Ο κούκλος προπονητής της Γλυφάδας Δημήτρης Μάζης

Προπονητής, ταλαντούχος, επαγγελματίας, επιτυχημένος, υπέρμαχος της οικογένειας και κούκλος! Ένα ολοκληρωμένο πακέτο, σε έναν άνθρωπο. Τον Δημήτρη Μάζη

Το ταλέντο του, τον οδήγησε σε μια επιτυχημένη πορεία όντας αθλητής του πόλο για πολλά χρόνια , συμβάλλοντας με τη συμμετοχή του σε σημαντικές διακρίσεις τόσο στις ομάδες τις οποίες αγωνιζόταν, όσο και ως αθλητής της εθνικής.

Η φυσική του εξέλιξη, η θέση ως προπονητής στην ομάδα της Γλυφάδα στην οποία θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει την πείρα τόσων χρόνων και να ζήσει τις ίδιες συγκινήσεις από τη θέση του προπονητή πλέον.

Μάλιστα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων-ανδρών του Βελιγραδίου είδε κάποιους από τους παίκτες του να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.

Σε όλη αυτή την απαιτητική πορεία του πρωταθλητισμού και των διακρίσεων, κατάφερε να δημιουργήσει μια εξίσου πετυχημένη οικογένεια. Παντρεύτηκε το μοντέλο και ηθοποιό Μπέτυ Μαγγίρα και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.

Στον ελεύθερο χρόνο του ο Δημήτρης ασχολείται και με άλλα σπορ. Είναι λάτρης του τένις και όταν βρίσκεται στην Αθήνα ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς προτιμάει τις… μονομαχίες μαζί του.

Ο Δημήτρης Μάζης, με τη γοητεία των 41 χρόνων του, και με την επιτυχημένη πορεία της ζωής του, δικαιολογημένα θεωρείται σήμερα από τους πιο ωραίους προπονητές υδατοσφαίρισης στον κόσμο.

GALLERY