Πόλεμος... WAGs στη Σουηδία! Προσέβαλαν δημόσια την κυρία Χίλιεμαρκ

Πόλεμος... WAGs στη Σουηδία! Προσέβαλαν δημόσια την κυρία Χίλιεμαρκ

Η σύντροφος του Όσκαρ Χίλιεμαρκ βρέθηκε στο επίκεντρο κόντρας που ξέσπασε με αφορμή μια συνέντευξη στην σουηδική τηλεόραση!

Στο σουηδικό κανάλι TV 4 και στην πρωινή εκπομπή Nyhetsmorgon, βρέθηκαν οι Ζοζεφίν Λούστιγκ και η Ελίν Βας στα πλαίσια της συμμετοχής των δύο γυναικών, στο πρόγραμμα ´´ Playmakers´´ .

Το concept της εκπομπής απλό: οι θεατές παρακολουθούν ένα γκρουπ γυναικών, όπου όλες τους έχουν σχέση με Σουηδούς αστέρες του NHL.

Σε αυτό το γκρουπ προστέθηκαν φέτος και οι δυο κυρίες, Ζοζεφίν Λούστιγκ σύντροφος του Μίκαελ και η Ελίν Βας σύντροφος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Παρουσιάστρια της εκπομπής η Τζένι Στρόμσεντ, η οποία στη πρώτη της επαφή με τις δύο κυρίες, δεν φρόντισε να δημιουργήσει και το καλύτερο κλίμα, αφού η πρώτη ερώτηση που τους απεύθυνε, δεν δημιούργησε μόνο αντίδραση στις δύο κυρίες, αλλά και τα blogs, με την επίμαχη ερώτηση, σχολιάστηκε και από πολλές κυρίες που συμμετείχαν στο παρελθόν στη συγκεκριμένη εκπομπή.

Η ερώτηση ήταν η εξής: «Είμαι προκατειλημμένη επειδή θεωρώ ότι εσείς απλά δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε παρά να παίζετε το ρόλο της συντρόφου ή της συζύγου κάποιων επώνυμων ποδοσφαιριστών;»

Η Ζοζεφίν μετά από αυτό δημιούργησε ένα blog για τη συνέντευξη στο Nyhetsmorgon. Απογοητευμένη από τη διατύπωση της αρχικής ερώτησης, έγραψε:.

«Δεν ξέρω πραγματικά τι νιώθω μετά από αυτή τη συνέντευξη, δεν αισθάνθηκα καλά από την αρχή. Εσείς που είδατε τη συνέντευξη ίσως καταλαβαίνετε τι εννοώ μετά τη διατύπωση της συγκεκριμένης ερώτησης. Αισθάνθηκα πραγματικά ότι μας μείωσε. Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα και ένιωσα ότι θα πρέπει να υπερασπιστώ τη θέση μου, απέναντι σε όσους σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο για εμάς».

Η Μάγια Νίλσον η οποία έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή Βικτόρ Λίντελοφ, ανταποκρίθηκε επίσης στη συνέντευξη, απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο.

«Όχι,Τζένι Στρόμσεντ, αυτό δεν ήταν καλό, δεν θα έπρεπε να ξεκινήσεις την εκπομπή σου δημιουργώντας τέτοια εντύπωση και άποψη εναντίων όλων των γυναικών που έχουν σχέση με ποδοσφαιριστές. Η Ζοζεφίν και η Ελίν δεν προσκλήθηκαν να είναι στον καναπέ με την ιδιότητα των αγοριών τους, αλλά ήταν εκεί επειδή είναι αρκετά δυναμικές, για να τολμήσουν να κάνουν κάτι δικό τους και να το δείξουν σε όλους τους Σουηδούς.

Κορίτσια, να είστε πάντα έτσι δυνατές και θα είναι πραγματική ευχαρίστηση να σας παρακολουθήσω στην τηλεόραση. Και TV4 - Ντροπή και σε εσάς», έγραψε η Νίλσον στο Instagram.

Η Στρόμσεντ απάντησε αμέσως στις, όχι και τόσο καλές κριτικές που έλαβε. «Νομίζω δημιουργήθηκε άδικα η αντίδραση με αυτή την πρώτη μου ερώτηση, η οποία αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να παρουσιάσω, αυτά τα δύο τόσο πολύ μεγάλα πρόσωπα. Σαν τις γυναίκες κάποιων επωνύμων; Ή με τη λέξη όπως « γυναίκες ποδοσφαιριστών»; .Πρόκειται για δύο ωραίες διασκεδαστικές και επιτυχημένες γυναίκες που θα μπορούσαν ακόμη και να έχουν ένα δικό τους πρόγραμμα, το οποίο να ονομάζεται Ζοζεφίν και Ελίν. Αυτό είναι όλο», γράφει η παρουσιάστρια σε ένα γραπτό μήνυμα . «Ας ξανακάνουμε την συνέντευξη λοιπόν, ίσως η τοποθέτηση μου να ήταν ασαφής, θα ήταν υπέροχο αν αυτές οι κυρίες επιστρέψουν κάποια στιγμή όταν θα έχουμε περισσότερο χρόνο».

GALLERY