Ο Πέτγουεϊ ξαναχτυπά! Το... ντουέτο με τον Σεφερλή στα μπουζούκια! (vid)

Ο Πέτγουεϊ ξαναχτυπά! Το... ντουέτο με τον Σεφερλή στα μπουζούκια! (vid)

Ήταν το All Star Game του 2013 όταν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ τραγούδησε το «φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου για πρώτη φορά. Και κάπως έτσι ξεκίνησε δεύτερη… καριέρα ως τραγουδιστής.

Σε όποιο νυχτερινό μαγαζί και αν βρισκόταν, ο Αμερικανός σέντερ ανέβαινε στις πίστες και ξεσήκωνε τους θαμώνες. Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τον ακούσαμε να τραγουδάει, ευτυχώς όμως ο Πέτγουεϊ ξαναχτύπησε! Όχι με σόλο εμφάνιση αλλά...ντουέτο με τον Μάρκο Σεφερλή.

Μπορεί στον Άρη να περιμένουν να ακούσουν την τελική απόφαση του σχετικά με την πρόθεση του να κρεμάσει τα παπούτσια του, εκείνος όμως έχει στο μυαλό του πως θα δώσει… ρεσιτάλ στις πίστες. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διασκέδασε στο μαγαζί στο οποίο εμφανίζονται ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πέτρος Ιακωβίδης. To ίδιο βράδυ βρέθηκε εκεί και ο Μάρκος Σεφερλής με τον οποίο ο Πέτγουεϊ τραγούδησε το αγαπημένο του «φωτιά με φωτιά». Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό. Ήταν να μην πιάσει μικρόφωνο. Στη συνέχεια… ερμήνευσε το «Αγαπώ μια πιτσιρίκα». Κι όταν το... πρόγραμμά του ολοκληρώθηκε, γύρισε και είπε στον Μάρκο Σεφερλή: «Είσαι Θεός»!