Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Σερένα Γουίλιαμς

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Σερένα Γουίλιαμς

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Σερένα Γουίλιαμς και ο αγαπημένος της, Αλέξις Οχάνιαν. Μάλιστα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και το πάρτι του γάμου τους.

To μυστήριο τελέστηκε στην Νέα Ορλεάνη, στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης, με διάσημους τραγουδιστές και ηθοποιούς να είναι καλεσμένοι.

Όσον αφορά τη γνωστή τενίστρια, φόρεσε ένα στράπλες νυφικό που τόνιζε το… πλούσιο μπούστο της. Το φόρεμα σχεδίασε αποκλειστικά για την περίσταση, η Σάρα Μπάρτον, η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Alexander McQueen. Μάλιστα, μόνο τα κοσμήματα κόστισαν συνολικά 3.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι του οίκου Armani.

Η Κιμ Καρντάσιαν, όλη η οικογένεια Μπιγιονσέ-Τζέι Ζ, η τραγουδίστρια Σιέρα, η Εύα Λονγκόρια με τον σύζυγό της, η Άννα Γουίντουρ, το μοντέλο Σελίτα Έμπανκς ήταν μερικοί από αυτούς που βρέθηκαν στο πλευρό του ζευγαριού στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του.

Η Σερένα ανέφερε πως η ημερομηνία του γάμου (16 Νοεμβρίου) δεν ήταν τυχαία, καθώς σαν εκείνη την ημέρα γεννήθηκε η μητέρα του αγαπημένου της που πέθανε πριν 9 χρόνια.

«Είναι τα γενέθλιά της και θέλαμε να είναι κάπως στον γάμο. Προφανώς και ευχόμασταν να ήταν παρούσα σε όλο αυτό, αλλά επιλέγοντας τα γενέθλιά της για τον γάμο μας ήταν ένας όμορφος τρόπος να βεβαιωθούμε πως θα συμμετέχει και μας έκανε να νιώθουμε πολύ πιο κοντά της σε όλη τη διαδικασία», σχολίασε η τενίστρια.

Δείτε τις φωτογραφίες...

GALLERY