Κλάους: Το... σκηνικό στον Μαζωνάκη

Κλάους: Το... σκηνικό στον Μαζωνάκη

Στην πρεμιέρα του ΕΝΑΣΤΡΟΝ όπου εμφανίζονται οι Πάολα-Μαζωνάκης-Ρόκκος, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο ποδοσφαιριστής της Μακάμπι Χάιφα μαζί με την αγαπημένη του Δώρα Γκουγκούση και καλούς φίλους τους, διασκέδασαν στο νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου… διαδραματίστηκε και ένα απίστευτο σκηνικό ανάμεσα στον Αθανασιάδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τη στιγμή που ο τραγουδιστής εμφανίστηκε, ο Στέφανος καθόταν στην πίστα, έχοντας γυρισμένη την πλάτη του στον Μαζωνάκη, ο οποίος μόλις τον είδε πήγε και του τράβηξε το αυτί! Όλοι πίστεψαν πως με αυτό τον τρόπο ο καλλιτέχνης ήθελε να τον χαιρετήσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Ο Μαζωνάκης ενοχλήθηκε καθώς θεώρησε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν τον σέβεται με το να του έχει γυρισμένη την πλάτη.

Παρόλα αυτά… δεν ίδρωσε το αυτί του Κλάους και συνέχισε να κάθεται με αυτόν τον τρόπο. Τότε ένας μουσικός του Γιώργου Μαζωνάκη, του ζήτησε ευγενικά να κατέβει από την πίστα αλλά ο Κλάους δεν του έδωσε σημασία. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ζήτησαν από τους φίλους του ποδοσφαιριστή να του εξηγήσουν πως πρέπει να καθίσει διαφορετικά και όχι με την πλάτη προς τον τραγουδιστή γιατί θα είχαμε… δράματα! Μετά από αρκετά λεπτά ο Αθανασιάδης κατάλαβε το λάθος του και για να λυθεί η παρεξήγηση έστειλε δεκάδες πανέρια με λουλούδια στον τραγουδιστή και η παρεξήγηση έληξε εκεί.

GALLERY