Αντράζ Σπόραρ: Μετά τη μεταγραφή, ο γάμος! Οι μοναδικές φώτο από την πρόταση στη σύντροφό του
PHOTOS

Αντράζ Σπόραρ: Μετά τη μεταγραφή, ο γάμος! Οι μοναδικές φώτο από την πρόταση στη σύντροφό του

Ο Σλοβένος επιθετικός Αντράζ Σπόραρ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλάι της influencer αγαπημένης του, Μία Μούγιατζιτς Γκόλομπ.

Ένα αστέρι του ποδοσφαίρου από τη Σλοβενία απέκτησε πρόσφατα ο Παναθηναϊκός. Ο Αντράζ Σπόραρ, περί ου ο λόγος έφυγε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και υπέγραψε πριν λίγες ημέρες συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο 28χρονος επιθετικός «παίζει» φουλ επίθεση όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και στη ζωή του. Ο ερχομός στην Ελλάδα θα φέρει πολλές αλλαγές στην καριέρα του, αλλά και στα προσωπικά του, καθώς μπορεί να υπέγραψε το συμβόλαιο με την ομάδα του Παναθηναϊκού ως ελεύθερος αλλά πολύ σύντομα θα ντυθεί γαμπρός.

Πριν από δύο μήνες έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μία Μούγιατζιτς Γκόλομπ, η οποία, βέβαια, την αποδέχθηκε με μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό. Ο Σλοβένος άσος του ποδοσφαίρου είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια και είχε δημιουργήσει το πιο ρομαντικό σκηνικό, έτσι ώστε η αγαπημένη του να μην μπορεί να αρνηθεί.

Ηταν αρχές Ιουνίου όταν ο Αντράζ και η Μία ταξίδεψαν στο νοτιοδυτικό Μαρόκο και έφτασαν στην Κόκκινη Πόλη, όπως αποκαλείται το Μαρακές. Εκεί έμειναν σε ένα υπέροχο κατάλυμα και αφού περιηγήθηκαν στην υπέροχη ιστορική πόλη, ο Αντράζ είχε ζητήσει να του ετοιμάσουν μια σκηνή όπου εκεί το ζευγάρι θα απολάμβανε το δείπνο του.

Σε ένα art de la table, γεμάτο κόκκινα ροδοπέταλα υπό το φως το κεριών, η Μία δέχθηκε την πρόταση γάμου του αγαπημένου της μαζί με ένα υπέροχο μονόπετρο του οίκου Cartier. Κατόπιν, μοιράστηκε με τους γονείς της το ευτυχές γεγονός.

Ο Αντράζ και η Μία είναι ζευγάρι τα τελευταία έξι χρόνια και αυτή ήταν η πιο όμορφη εξέλιξη, ενόψει, μάλιστα, της μεταγραφής του διεθνούς άσου στον Παναθηναϊκό και της μετακόμισής τους στην Αθήνα.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 και έχει περάσει πολλές δυσκολίες με κυριότερη αυτή της απόστασης λόγω των μεταγραφών του Αντράζ. Μάλιστα, η Μία είχε ανεβάσει μια φωτογραφία τους από απόδραση στο Ντουμπάι πριν από λίγα χρόνια με το εξής σχόλιο: «Ελεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, έλεγαν ότι η σχέση μας δεν θα κρατήσει, ποιος μιλάει τώρα; Την τελευταία λέξη θα την πούμε εμείς», απαντώντας έτσι στους... καλοθελητές που ήθελαν η σχέση αυτή να μην προχωρήσει.

Μετά την πρόταση γάμου, το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Κροατία, και συγκεκριμένα στις δαλματικές ακτές, ενώ αυτό το διάστημα η Μία έχει αναλάβει τη διαδικασία της μετακόμισης του ζεύγους στην Αθήνα.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το ζευγάρι αγαπά και την επισκέπτεται, συχνά για τις διακοπές του. Αλλωστε, πέρυσι το καλοκαίρι ο Αντράζ και η Μία απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα στη Μύκονο.

Φέτος Οι δυο τους θα μπουν σε... ελληνικούς ρυθμούς, ενώ, εκτός από την ενσωμάτωση του Αντράζ στη νέα του ομάδα, θα ξεκινήσουν και τις προετοιμασίες για τον λαμπερό γάμο τους. Και, ποιος ξέρει, ίσως και να επιλέξουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης στη χώρα μας.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY

Πηγή:Real