Ίκερ Κασίγιας: Νέος έρωτας στο πλευρό διάσημης ηθοποιού (pic)

Ίκερ Κασίγιας: Νέος έρωτας στο πλευρό διάσημης ηθοποιού (pic)

Ποια είναι η ηθοποιός με την οποία φέρεται να έχει σχέση ο Ίκερ Κασίγιας;

Μετά το διαζύγιο του Ίκερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο, κυκλοφόρησαν αρκετά δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως ο παλαίμαχος τερματοφύλακας έχει βρει την… αντικαταστάτρια της Ισπανίδας δημοσιογράφου.

Όλα αυτά τα δημοσιεύματα όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως όντως υπάρχει μία γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Πρόκειται για την ηθοποιό και μοντέλο Αλεχάνδρα Ονιέβα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πρόσφατα και φωτογραφήθηκαν μαζί την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο ενός ταξιδιού που διοργάνωσε η διεθνής φίρμα Bulgari στην Ίμπιζα.

Μάλιστα η Ισπανίδα καλλιτέχνιδα πόσταρε τη φωτογραφία και αντάλλαξαν σχόλια δημόσια.

«Η γωνία του προσώπου! Σημαντικό!» έγραψε ο άλλοτε εμβληματικός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ηθοποιός του έχει δώσει μερικές συμβουλές για να ποζάρει. «Τι μαθαίνεις μαζί μου», ήταν η απάντησή της.

Το «Socialité», όπως γράφει η Mundo Deportivo, αναφέρει ότι ο Κασίγιας και η Ονιέβα είναι... αυτοκόλλητοι τον τελευταίο καιρό αλλά μπορεί να είναι και απλώς φίλοι.

Η Αλεξάνδρα εργάζεται ως ηθοποιός από το 2011 και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της ως «Σολεδάδ» στη σειρά «El secreto de Puente Viejo». Παίζει επίσης στο «Alta mar» (Tαραγμένα νερά) που προβάλλεται από την πλατφόρμα του Netflix. Παράλληλα είναι μοντέλο και influencer.

Δείτε τη σχετική gallery:

GALLERY