Νεϊμάρ: Δεν φαντάζεστε τι θέλει να γίνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο

Νεϊμάρ: Δεν φαντάζεστε τι θέλει να γίνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο

Δεν γνωρίζαμε ότι ο σούπερ σταρ της Παρί έχει τέτοια όνειρα!

Ο Νεϊμάρ διαγράφει μία σπουδαία καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως σε λίγα χρόνια θα πρέπει να αποσυρθεί. Αν και είναι κάτι που τον στενοχωρεί έχει ήδη κάνει σχέδια για το μέλλον του και έχει βρει την δουλειά που του ταιριάζει.

Όχι, δεν θα γίνει προπονητής ούτε θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο σε κάποια ομάδα. Ο Νεϊμάρ σε συνέντευξή του στο «CNEWS», αποκάλυψε ποια είναι η επιθυμία του όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Θέλω να γίνω ένας επαγγελματίας παίκτης πόκερ. Είναι ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο. Νιώθω πολύ άνετα και νομίζω ότι μετά το ποδόσφαιρο, θα μπορώ να παίζω σε τουρνουά, να ταξιδεύω για να παίξω στα τουρνουά στα οποία πάντα ήθελα να συμμετάσχω και ότι δεν ήμουν σε θέση λόγω του προγράμματος και της καριέρας μου. Έτσι, όταν θα τελειώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα κάνω, να ταξιδέψω για να παίξω σε αυτού του είδους τα τουρνουά.

Είμαι βέβαιος ότι σε λίγα χρόνια, όταν θα τελειώσω την καριέρα μου, θα είμαι λίγο καλύτερος, θα ξέρω πώς να εκμεταλλευτώ το ίδιο το παιχνίδι και να απολαύσω τον εαυτό μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 29χρονος Βραζιλιάνος.

GALLERY