Η σύζυγος Έλληνα ποδοσφαιριστή πόσταρε φώτο από τα γενέθλια της κόρης τους και είναι μαγική!

Η σύζυγος Έλληνα ποδοσφαιριστή πόσταρε φώτο από τα γενέθλια της κόρης τους και είναι μαγική!

Με ένα τρυφερό μήνυμα η μελαχρινή ηθοποιός ευχήθηκε στην κορούλα της για τα 3α γενέθλια της.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2016 και ένα χρόνο αργότερα ήρθε στη ζωή τους το πρώτο παιδάκι τους ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Νεφέλης, έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα στα social media.

«Ακριβώς πριν 3 χρόνια τη μέρα αυτή σε γνωρίσαμε για πρώτη φορά...Και τότε ξεκίνησε η ζωή μας να γίνεται όμορφη και να έχει νόημα… Το πρώτο κλάμα σου, το πρώτο γέλιο σου, το πρώτο νάζι σου μας έδενε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και μας έκανε οικογένεια. Τώρα πια δεν μπορούμε να φανταστούμε πως ήταν η ζωή μας πριν σε γνωρίσουμε.

Από την ημέρα αυτή εγώ και ο μπαμπάκας ζούμε για να σε κάνουμε κάθε μέρα ευτυχισμένη, να σε βλέπουμε να μεγαλώνεις και να ανοίγεις τα φτερά σου έχοντας δίπλα σου πάντα δύο φύλακες αγγέλους.. Να τα εκατοστήσεις πριγκίπισσα μας. Ο μπαμπάς και η μαμά σ' αγαπάνε τόσο πολύ!».

Πρόκειται για την Αντιγόνη Νικολάου και τον Αλέξανδρο Ταμπάκη. Η ηθοποιός και make up artist και ο 28χρονος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού με θητεία στην Αμερική, παρότι παντρεύτηκαν μικροί και έγιναν γονείς στα 25 τους χρόνια είναι η απόδειξη πως όταν υπάρχει αγάπη η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο.

Να χαίρεστε το παιδάκι σας!

GALLERY